Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Meraki Mini

Der er 1 produkt.

Meraki Mini har følgende tre certificeringe; Svanemærket, Astma og allergi mærket og Økologisk certificeret af ECOCERT Cosmos. De første 2 kender de fleste, men ECOCERT Cosmos er beviset på at Meraki Mini er økologisk. COSMOS certificerede produkter er altid produkter med højeste standard indenfor økologiske og naturlige ingredienser og er derfor sikre og effektive at anvende. Alle produkterne indeholder mellem 18-37 % økologisk ingredienser. Den eneste grund til at dette tal ikke er højere, skyldes at alle produkterne indeholder vand, som ikke kan kaldes økologisk. De er alle uparfumerede, udviklet til pleje af babyer og børns sensitive hud.

Viser 1 - 1 af 1 vare

Meraki har udviklet en produktserie til børn og babyer, som hedder Meraki Mini. Meraki Mini har følgende tre certificeringer; Svanemærket, Astma og allergi mærket og er økologisk certificeret af ECOCERT Cosmos (se mere info nedenfor). Alle produkterne er uparfumerede og udviklet til pleje af babyer og børns sensitive hud. Den populære zink lotion fra Meraki Mini er vandafvisende og lindrer rød og irriteret hale. Sammen med den skønne Balm, er den en helt uundværlig lotion til babys sarte hud. Mangler du en olie, som kan anvendes bredt, er tørolien fra Meraki Mini et must. Fordel et tyndt lag olie på kroppen til pleje, put et par dråber i badevandet, brug det til babymassage eller til hovedbunde. Indeholder økologisk solsikke-, mandel- og advocadoolie.
Se også Lotion, Badesæbe og Shampoo, alle udviklet til at babyers sensitive hud eller hovedbund, produkterne indeholder indgredienser som; 
 økologisk Aloe Vera, shea butter, mandelolie, jojoba- olie og glycerin. Der er tilsat Xylitol i mange af produkterne, som er en ekstra fugtgivende ingrediens. Vores kundeservice sidder klar til at vejlede dig omkring de forskellige produkter. 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.