Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Kjoler & nederdele

Der er 45 varer.

Er du også vild med kjoler og nederdele? Her i Moster’s Skur har vi i en række fine kjoler og nederdele fra Saint Tropez og Costamani. Du vil finde sommerkjoler, lange og korte kjoler, og i forskellige mønstre og farver.
Du kan også finde fine nederdele til hverdag og fest, til den feminine, afslappede, klassiske og boheme agtige stil. Kjoler og nederdele er med til at give dit outfit et feminint touch, og give dig selv en feminin følelse, men du behøver ikke at have en feminin stil for at gå med kjole eller nederdel, da du har mulighed for at style dem, præcis som du vil måske med et par fede sneakers.

Viser 1 - 45 af 45 varer

Kjoler og nederdele giver et feminint touch til din garderobe. Du behøver ikke at have en feminin stil for at gå med kjoler eller nederdele, da du kan style dem på forskellige måder. Her i Moster’s Skur har vi samlet en masse fine kjoler og nederdele fra Saint Tropez og Costamani.

Kjolerne og nederdelene kan både styles fint til fest, men også til hverdag. I denne kategori vil du finde fine lette sommerkjoler med tynde stropper, lange kjoler, der går ned over knæet, samt korte kjoler til over knæet. Du vil finde den måske enkelte klassiske sorte kjole, som både kan bruges til festen og til hverdag.

Kjolerne kommer i mange forskellige mønstre, farver og udskæringer, samt med lange, korte eller måske ingen ærmer, så du har mulighed for at vælge den der passer bedst til din stil. Du kan style kjolerne med et par stiletter eller støvler til finere brug, og til hverdag kan du sætte et par sneakers og en løs striktrøje til, så du får et mere afslappet look.

Det samme kan du gøre med vores fine nederdele, hvor du kan finde lange nederdele i fine farver, som du kan bruge til sommer, enten sammen med en sød top eller T-shirt, samt en løs striktrøje eller cardigan når det bliver køligere om aftenen.

Du vil også finde korte nederdele i læder look, strik, mønstret eller de enkle i ensfarvet. Her har du også mulighed for at style dem forskelligt alt efter hvad du skal. Til fest kan du mikse nederdelen med en fin bluse med mønster eller blonder, samt et par stiletter eller støvler. Skal du bruge nederdelen til hverdag, kan du mikse den med en enkel T-shirt, striktrøje eller andet, samt et par sandaler. Med vores styles fra Costamani og Saint Tropez har du mulighed for at style dit outfit præcis, som du ønsker og stadig følge med i de nyeste trends.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om størrelser? Så er du meget velkommen til at kigge forbi butikken i Greve eller kontakte os på tlf. 27 470 475 eller til mail: kundeservice@mostersskur.dk. Vi vil svare dig hurtigst muligt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.