Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Kasser

Der er 47 varer.

Elsker du alle former for opbevaring, så dyk ned i vores store univers af kasser og æsker. I denne kategori finder du alle tænkelige former for opbevaring, lige fra den gamle romantiske retro kasse, til nye æsker og vægreoler. Smarte opbevaringsløsninger kan være med til at sætte præg på din boligindretning og løser samtidig et praktisk problem.
Vi er her hos Mosters skur er vilde med vores unika murstensforme af genbrugstræ - et must i enhver boligindretning. Denne kategori favner bredt indenfor opbevaring, fra skønne og rå trækasser, til gamle franske olivenkurve i metal.

Viser 1 - 47 af 47 varer

Vi elsker den flotte retro indretning her hos Moster’s skur, og hvad er federe end gamle kasser til at opbevare alle dine gamle ting og sager i. De er flotte og dekorative at have stående, og så er de tilmed yderst charmerende. De gamle kasser kan eksempelvis bruges i stuen med ting og sager i. En anden god ide kunne være at bruge en af vores gamle retro kasser til at opbevare dine gamle magasiner, bøger eller måske endda din gamle LP samling. Det ville stå rigtigt godt sammen som et dekorativt element i din stue - og sikkert ofte give anledning til en herlig snak om de ”gode gamle dage”.
Hvad enten du er til kasser og æsker i træ- eller stållook, rent træ, stof eller gamle kasser hvor materialer som eksempelvis glas og metal kombineres, så håber vi, at du vil finde lige det du leder efter her på siden. Du finder alt fra den gamle æblekasser til trækasser og zinkbaljer. Du finder dine kasser og beholdere her hos Moster’s Skur og indret dit eget hjem med personlighed i alle former og materialer. Hvis du er landet her på vores hjemmeside, fordi at du er ved at finde nye ting at dekorere dit hjem med, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.