Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Puder & pudebetræk

Der er 348 varer.

Mosters skur er opstået ud af en passion for boligindretning og boligtilbehør som tilføjer hygge, sjæl og varme i dit hjem. Der er ikke noget der kan friske op, eller forny en ny eller gammel sofa eller lænestol, som et par puder eller et lækkert tæppe.
I denne kategori forsøger vi at sammensætte tidens farver, strømninger og tendenser, piftet op med noget helt anderledes og unikt – kort sagt, puder for enhver smag. Om du ønsker et afslappet, sydlandsk, farverigt eller romantisk look, eller om du elsker struktur, blød velour eller slidstærkt hør - så har vi pudebetrækket du søger.

Viser 51 - 100 af 348 varer

Er du blevet træt af at kigge på de samme farver i soveværelset eller i stuen, eller trænger du bare til noget nyt og friskt der kan pifte din sofa op? Så dyk ned i vores store univers af pudebetræk. Vi har et meget bredt udvalg af forskellige farver, design og størrelser. Med leverandører i udvalget, som Ib Laursen, House Doctor, Blommingville og Nordal, så er der garanti for at finde lige netop det pudebetræk du søger. Til sommerhuset, i kolonihaven eller den søde romantiske indretning i hjemmet, har vi blandt andet de fineste blomstret pudebetræk fra Ib Laursen. Puder er heller ikke længere noget vi kun sætter i vores sofa eller ligger på sengen. En smuk pude, kan også være dekorativ liggende på en puf, i en gyngestol i hjørnet, eller på den gamle bænk på terrassen. Se i den forbindelse også vores lækre hynder fra blommingville – super bløde og lækker kvalitet. Vi har Ib Laursens populære, tidløse og meget anvendelige pudebetræk i størrelserne 50x50, 60x40 og 50x70, i materialerne hør og velour i et utal af farver. Vores udvalg spænder over 250 forskellige puder og pudebetræk, lige fra de flotte mønstrede pudebetræk, til bløde lammeskind og stribede hørpudebetræk.
Hvis du sidder derhjemme med en plaid eller et sengetæppe, hvor du søger inspiration til farver og styles, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.