Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

NORTH BY HEART

Der er ingen produkter i denne kategori.

NORTH by HEART er en serie af danskdesignet produkter med bæredygtighed og økologi i fokus. Alle produkterne er skabt for at fremme vores velvære og med naturlige dufte som kan bruges af både kvinder og mænd. Naturlige ingredienser er vigtigt for NORTH by HEART og de producerer med omtanke på at skåne både naturen, dyrene og menneskene.
Du finder her alle deres lækre produkter som shampoo, balsam og håndsprit, og alle i størrelser fra 500 ml til den lille rejsestørrelse på 50 ml. Samt flere andre produkter.
Selv emballagen er miljøvenlig. Der bliver udelukkende brugt genbrugsplast og de undgår unødvendig indpakning.

POPULÆRE PRODUKTER I "NORTH BY HEART"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

NORTH by HEART er danske iværksættere der har specificeret sig i at designe og fremstille økologiske plejeprodukter til hud og hår. Det er miljøvenlige og bæredygtige produkter med naturlige dufte som kan bruges af både mænd og kvinder. Alt deres emballage er naturligvis miljøvenligt og de bruger udelukkende genbrugsplast og undgår unødvendig indpakning.
Deres flydende sæbe kan bruges som håndsæbe og har en afdæmpet mørk flaske der er pæn at have stående fremme ved vasken. Flasken fås i både 300 ml og 500 ml. Men du kan også bruge den som bodywash i badet. Ligeledes kan deres lotion bruges til både hænder og krop. Stil den ved siden af sæben på din vask og brug den efter du har vasket hænderne. Eller brug den som bodylotion - den fås ligeledes med 300 ml og 500 ml. Både sæben og lotion fås i en lille smart rejsestørrelse med 50 ml, der kan ligge i enhver toilettaske. Du kan også finde deres populære shampoo og balsam der kan bruges til alle hårtyper. Også disse fås med 300 ml og 500 ml samt den lille rejsestørrelse på 50 ml.
De har lavet en skøn håndsprit gel med 70% sprit. Den fås med to forskellige dufte hhv. pebermynte og lavendel. Flaskerne har pumpe og fås med 250 ml og 500 ml. Håndspritten indeholder blandt andet aloe vera og glycerin der gør at dine hænder ikke bliver tørre af spritten, men at gelen derimod blødgør og fugter din hud. Håndspritten fås også i en lille sprayflaske med 20 ml. Den er perfekt i lommen eller håndtasken når du er på farten:-)
Du er simpelthen nødt til at prøve deres lækre læbe balsam der ligger i en meget lille rund dåse der passer perfekt i lommen, håndtasken og toilettasken. Den tilfører fugt til dine læber og efterlader dem dejlig bløde. Den fås i 2 forskellige udgaver med en dejlig afdæmpet smag:-)
Af 100% nedbrydelig bambus har de produceret tandbørster med bio-baseret børster, samt en hårbørste med vildsvinehår med nylon pinde der stimulerer din hovedbund og øger blodcirkulationen - det er bare en super lækker børste:-)
Samtlige produkter er naturligvis økologiske:-)
Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du råd & vejledning, som kom forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe. Eller skriv til vores mail: kundeservice@mostersskur.dk eller ring til os: 27 470 475.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.