Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Tallerkener

Der er 44 varer.

Find dine nye tallerkner hos os og få et nyt look. En smuk tallerken kan virkelig gøre forskellen på et flot dækket bord. Vi har tallerkner der dækker forskellige behov og smage, fra det romantiske porcelæn og stentøj, til det rustikke keramik og praktiske bambus. Fra House Doctor har vi middagstallerkener fra den populære ”Rustic” og "Lake" serier, som er nogle flotte retro inspirerede serier i grå og brune farver, og er lavet af håndlavet keramik, - se også krus, skål, frokosttallerken og glas fra samme serier. Søger du det klassiske og romantiske look, har Ib Laursen lavet de charmerende tallerkner fra ”Mynte” serien i stentøj, de fås i flere farver, og laves både som frokost og middags tallerken.

Viser 1 - 44 af 44 varer

Tallerkener skal i dag ikke længere bare være af det traditionelle hvide stentøj. Især det rustikke look hitter lige nu, og lige præcis dem har vi masser af - se vores store udvalg her. De flotte rustikke tallerkener i afdæmpede farver, er rigtig flotte at mikse på et bord, og dit valg af tallerkener kan gøre forskellen. Vælg, og miks, tallerkener der passer ind i netop din boligindretning.
Vi har tallerkener af glas, men tallerkener af stentøj er det vi har mest af, og i alverdens modeller. Vi har dem i ensfarvede, med og uden mønster fra Nordal og Bloomingville, vi har med høj kant og helt flade, og fra Ib Laursens Mynte serie, har dem i mange flotte farver.
Se også vores store udvalg af kopper og krus, og find nogle der passer til dine nye tallerkener, så du kan lave en flot opdækning når du får venner på besøg til en kop kaffe.
Til sidst, men ikke mindst, har vi vores dekorative og billige paptallerkener - perfekt til børnefødselsdagen eller frokosten i skoven. Og vi har tilhørende papkrus.
Har du spørgsmål til en af kopperne, eller leder du efter en bestemt model, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os på kundeservice@mostersskur.dk eller ring på 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor du kan se varerne.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.