Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bestik & serveringsbestik

Der er 32 varer.

Dæk op til hverdag eller fest med lækkert nyt bestik, eller køb tilføjelser til det bestik du allerede har. Vi har et bredt udvalg af bestik og salatbestik fra leverandørerne House Doctor, Nordal, Ib Laursen og Nicolas Vahé. Køb knive, gafler, skeer enkeltvis eller som et helt bestiksæt, i sort, messing eller sølv farve. Her finder du også alt fra en tapas gaffel og små saltskeer, til en olivenske og smørekniv i smukt træ. Osteknive med træskaft finder du også her, og ta en af dem og et lille bræt, så har du den perfekte gave til både ham og hende:-)

Viser 1 - 32 af 32 varer

Velkommen til vores udvalg af lækkert bestik og serveringsbestik til dit spisebord og køkken. Vi har samlet de bedste designs fra en række danske producenter der designer bestiksæt og serveringsbestik af høj kvalitet, så du kan skabe en stilfuld og imponerende bordopdækning til dine gæster. Vi tilbyder både det stilrene og det rustikke bestik.

Uanset om du søger efter et sæt bestik til hverdagsbrug eller ønsker et mere formelt sæt til specielle lejligheder, har vi det perfekte sæt til dig. Vi har også et fint udvalg af serveringsbestik, som er perfekte til at servere dine foretrukne retter med, når du har gæster. Vores serveringsbestik omfatter alt fra traditionelle gafler og skeer til mere moderne og unikke designs, der vil tilføje et strejf af elegance til dit middagsbord. 

Fra Nordal har vi deres helt nye serie Goldies der er lavet af rustfrit stål med en mat guld finish der er meget elegant og tilfører farve og liv, samt et strejf af elegance på det opdækkede bord. Det fås som bestik, salatbestik samt en serveringsske og en pastaske. Er du til det stilrene design så skal du kigge nærmere på den serie. Vi har også nogle skeer lavet af sort jern, der gir et helt andet udtryk. De er designet af Nordal og fås i flere størrelser, og har en fed rustik overflade. De er super flotte at mikse med en stilfuld opdækning, da de bryder de rene linjer på en fed måde. Fra Ib Laursen har vi bestikserien Gorm, som har et antikt/rustikt udseende, som er til dig, der godt kan lide den afslappede og hyggelige opdækning.

Vi har også en række serveringsbestik som saltskeer, smøreknive, små & store skeer og meget mere, og vi er nødt til at fremhæve det lækre sæt af 3 skønne osteknive fra Nicolas Vahé med træskæfte som er perfekte til ostebordet - faktisk er de helt uundværlige:-)

Både House Doctor og Ib Laursen er rigtig gode til at bruge forskellige træsorter til deres produkter og det er bare super flot og hyggeligt at bruge disse skønne skeer, knive mm på bordet - også når det bare er familien der samlet om morgenbordet.

Til sidst, men ikke mindst, har vi forslag til opbevaring af bestik - f. eks. er det en flot og anderledes måde at stille bestikket i en flot kurv fremme på køkkenbordet:-)

Ud over de praktiske funktioner tilbyder vores produkter også enestående æstetik og design. Vi mener, at detaljer skaber forskellen, så alle vores produkter er nøje udvalgt for at opfylde den højeste standard og kvalitet. 

Ud over vores brede udvalg af bestik og serveringsbestik, kan du også finde matchende tallerkener og skåle i vores butik. 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.