Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Lanterner & lygter

Der er 70 varer.

Man kan skabe en fortryllende stemning, når man sætter lanterner med levende lys frem. Brug dem som dekorationer om dagen, og lad et flot bloklys brænde inde bag glasset, når der skal skrues helt op for aftenhyggen. Hos Moster's skur har vi en verden af lanterner i mange former og faconer. Materialerne er i flot rustik metal look, zink finish, messing look eller bambus, ofte med en rude af glas, og findes i størrelser lige fra mini lanternen, til den klassiske store sorte lanterne.

Viser 1 - 50 af 70 varer

Lygter og lanterner en perfekte til at skabe en "hygge os" stemning i de mørke tider, eller til en sommeraften på terrassen, og lanternerne har gennem mange år været et hit i de fleste hjem. Stil dem som pynt på terrassen når I serverer maden eller tænder op i grillen. Og tænd for så dem - og I vil få et hyggeligt lys, og kan mærke varmen bedst som mørket kommer snigende. Du kan selvfølgelig også stille en lanterne - eller flere - indendørs, hvor de fungerer som dekorationer, der kan tændes op for, hvis mørket presser sig op af vinduerne. De bringer varme ind i hjemmet. Husk på, at mange lanterner kommer med en praktisk krog, som giver dig mulighed for at benytte dem på nye måder. Prøv f.eks. at hænge dem op i grenene på et træ, hvor du for sikkerhedens skyld bør fæstne dem med ståltråd. Det ser både flot ud og giver en anderledes stemning, når lanternerne hænger over jorden. De kaster et stille og smukt lys ud over grene, træer og blade. Tag et kig i vores hyggelige udvalg, og se de mange smukke og populære modeller, fra blandt andet Ib Laursen, House Doctor og Nordal. I vores udvalg kan du finde smukke og hyggelige lanterner, i både den rustikke, stilrene og romantiske stil. Fra Ib Laursen her vi blandt andet de smukke og populære messing lanterner i flere størrelser. Nordal har lavet en flot høj lanterne med lukket top, som er ideel at have stående sammen med potter og planter, eller på trappen ved indgangen. Mange af vores lanterner og lygter, kan både stå inde og ude, alt efter vind og vejr. Se også de skønne bambus og rattan lanterner med glasindsats til lyset. Med deres flotte form og natur materiale, tilføjer de varme til indretningen. Lanternen er også en super fin gaveidé til brylluppet, fødselsdagen eller sommerfesten.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.