Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Diverse til køkkenet

Der er 155 varer.

Her i denne kategori, "Diverse til køkkenet", vil du finde mange af de ting, som vi ikke kan undvære i et køkken. Det være sig et funktionelt, og samtidig smukt skærebræt, eller flotte salt og peber kværne, til en fin dekorativ køkkenrulleholder. Alle dele der kan live op som en del af køkkenet, men som også kan gøre sig som en del af selve bordopdækningen. Vi har bakker i mange størrelser og varianter, og hvad med en skøn og ny bordskåner? Se også vores skønne produkter til opvasken fra Meraki, og kombiner dem med en flot opvaskebørste i træ. 

POPULÆRE PRODUKTER I "Diverse til køkkenet"

Viser 1 - 60 af 155 varer

"Diverse" er et fint ord for lidt af hvert, i denne kategori vil du støde på noget som kan være svært at finde under de andre kategorier, men som fortjener at blive set; det kan være alt fra en bordskåner, serviet holder, sæbedispensere, kurve, lidt til krydderurterne, måleske og hvorfor ikke en skøn hundeskål i hvid emaje. Du er måske i gang med at indrette nyt køkken eller lige flyttet hjemmefra og mangler lidt af det hele. Af skønne ting i denne kategori er der blandt andet køkkenredskaber som; citronpresser, madtang, piskeris, proptrækker mm. Synes du også akacietræ er et lækkert materiale, har vi rigtig mange køkkenredskaber fra det populære Ib Laursen. Find din nye køkkenrulleholder eller dine helt nye vinglas, og måske skal dit skærebræt skiftes ud? Vi har dem i alle størrelser. En flot bakke som kan bruges til at bringe glas og skåle frem til bordet, eller som del af en smuk dekoration - kun du sætter grænserne.
Det og meget meget mere er der at finde til dit køkken hos Mosters skur, - er der noget du søger som du ikke rigtig kan placere i de andre kategorier, så finder du det helt sikkert her.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.