Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Bukser & shorts

Der er 41 varer.

I denne kategori har vi samlet alle vores lækre bukser og shorts fra Costamani og Saint Tropez. Er du på udkig efter et par lækre bukser eller shorts? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har både sommer bukser, ¾ bukser, stumpe bukser, løse bukser, cowboybukser og "look a like" læderbukser - alle i en super lækker kvalitet. Du vil også finde cowboyshort, shorts med rå lommer og shorts i forskellige farver, og alle shortsene har en god længde. Kig forbi vores butik i Greve og få hjælpe til at vælge den rigtige model og størrelse.

Viser 1 - 41 af 41 varer

Bukser og shorts er et must have til garderoben og de fleste kvinder ejer begge dele. Vi skal alle have modeller, enten til arbejdet, til fest eller blot til en hyggeaften foran fjernsynet. Er du på udkig efter et par lækre bukser, der sidder godt og er i god kvalitet? Så gå på opdagelse i vores bukser & shorts underkategori, og bliv inspireret af vores mange styles. I denne kategori vil du finde bukser og shorts, der passer til enhver årstid. Vi har lange almindelige cowboybukser som du kan bruge året rundt, vi har "look a like" læderbukser i en super lækker kvalitet, stumpe bukser, til når det bliver lidt varmere, løse bukser med mønster og i flotte farver, samt shorts til sommeren. Du har mulighed for at style vores bukser og shorts med vores andre styles. Miks vores fine bluser & skjorter, med vores "look a like" læderbukser til fint brug, eller har du et mere hverdags behov, kan du skifte læderbukserne ud med cowboybukser. Når det bliver varmere i vejret kan du hoppe i vores lækre leggings, med en sød sandal eller sneakers til, og mikse det med vores fine T-shirts med print, eller vores bluser og skjorter i flotte mønstre og farver. Det samme kan du gøre med vores shorts. Du har mulighed for at sammensætte præcis det outfit sammen, som du kan lide, og mikse vores styles på kryds og tværs. Vi følger moden og de nyeste trends tæt, og har altid et udvalg af de modeller der en in, hvad enten det er tilsvarende årstiden eller om det er den hotteste mode. Miks dit outfit med nogle af vores lækre smykker - se underkategorien, Friihof + Siig smykker, hvor du vil finde halskæder og farverige armbånd der vil fuldende dit look.

Har du nogle spørgsmål omkring størrelser eller farver? Er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27470475 eller send en mail til: kundeservice@mostersskur.dk. Men du kan også kigge forbi butikken i Greve og prøve vores fine styles, og vi vil hjælpe dig med at finde den rette model og størrelse.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.