Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Liste over varer fra producent byNORD

Med det nye brand byNORD, ønsker Society of Lifestyle er kunne tilføje luksus, i form af pudebetræk og sengetæpper, til danskernes soveværelser. Med materialer som f. eks. økologisk bomuld, sikrer de at kvalitet er i orden. De henter inspirationen fra naturen - skoven, havet, markerne - og deres tidsløse designs er alle lavet i rolige farver, der passer ind i stort set alle soveværelser. Sengetæpperne er lavet i målene 280x280 og 260x280 cm. Deres skønne pudebetræk kan også sagtens bruges i sofaen eller lænestolen inde i stuen - de afslappede farver kan sættes sammen med næsten alle andre farver. Se dem alle lige her:-)

byNORD er det nye brand hos Society of Lifestyle og består af interiør til soveværelset i form af tekstiler som puder og sengetæpper. Ved brug af materialer som økologisk bomuld, genanvendt polyester, akryl, uld, elastan og hør, sikrer de at alle produkterne er slidstærke og i en rigtig god kvalitet. Med disse lækre produkter vil byNORD gerne opnå, at kunne tilføre en afslappet, og samtidig, en luksuriøs komfort i soveværelset. Deres inspiration til designs og farver får de fra naturen; den rolige stemning i skoven, den fortryllende fornemmelse af havet, og de skønne og rolige farver på markerne. Alle disse indtryk formidler de videre ind i danskernes hjem og tilføjer en afslappet miljø. De tidsløse designs passer ind i alle hjem. Der vil altid være en farve der kan bruges i ethvert soveværelse. Men ikke kun der! De mange smukke pudebetræk kan også sagtens bruges i sofaen eller i lænestolen inde i stuen, eller på teenagerværelset - og hvorfor ikke også i udestuen eller i en havestol:-) Netop på grund af de afslappede farver kan pudebetrækkene matches med næsten alle andre farver. Alle deres produkter har fået en behandling med en enzymvask der gør stoffet blødere. Pudebetrækkene fås i målene 50x50 og 60x60 cm som er en god størrelse til både sofa og en enkeltseng, men de laver også pudebetræk der passer til en gavlpude der måler 50x90 cm. 


NB! Vi sælger pudebetrækkene uden pudefyld, så har du ikke en pude liggende skal du huske at tilkøbe et pudefyld HER


byNORD har designet de lækreste quilt sengetæpper, der er så bløde og behagelige at man har lyst til ikke at tage det af - men blot lægge sig til rette og sove, enten på det, eller med, det som dyne:-) Køber du et af disse sengetæpper tilføjer du et strejf af luksus til dit soveværelse. Og de rolige farver er med til at skabe et roligt miljø, der jo er helt perfekt til lige netop soveværelset. Sengetæpperne fås i målene 280x280 cm til en dobbeltseng, samt i målene 160x280 cm der passer til en 3/4 seng - og kan også bruges til en enkeltseng. Alle sengetæpperne er ens på begge sider og har en fin spejlkant hele vejen rundt. De er nemme at folde eller rulle sammen, og lægge til side når du skal sove.


Kort sagt er byNORD produkterne af en høj kvalitet til fornuftige priser!
Mere
Viser 1 - 21 af 21 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.