Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Liste over varer fra producent byNORD

Society of Lifestyle har lavet dette nye brand byNORD der er en lækker tekstilserie bestående af pudebetræk og sengetæpper i høj kvalitet. De bruger miljøvenlige materialer som økologisk bomuld, der er bæredygtigt. Alle produkterne er designet med inspiration fra naturen og farverne er varme og rolige og tilfører hygge, afslapning og et strejf af naturen. Det er tidsløse designs der er nemme at sætte sammen med de fleste farver.
Sengetæpperne fås i flere størrelser og har fået en stonewash der gør det blødere og gir et rustikt look. Pudebetrækkene fås i mange udgaver og der er b. la. gavlpuder der er super flotte sammen med sengetæpperne.

Med byNORD har Society of Lifestyle lavet en serie der er inspireret af naturen - skoven, markerne og havet. De vil med denne serie bringe en rolig, varm og afslappet stemning ind i danskernes soveværelser i form af skønne pudebetræk og lækre sengetæpper. Pudebetrækkene og sengetæpperne er lavet af b. la. økologisk bomuld, genanvendt polyester, akryl, uld, elastin og hør, der gør produkterne slidstærke og giver en rigtig god kvalitet. De bestræber sig på at skabe et afslappende look i soveværelset og samtidig give danskerne et luksus produkt. De tidsløse design, og de rolige afdæmpede farver, passer ind i rigtig mange hjem og stilarter, og kan kombineres med rigtig mange andre farver.
Sengetæpperne er quiltet og fås i flere størrelser, både til dobbelt og til 3/4 seng. Sengetæpperne har fået en stonewash (enzymvask) der gør at stoffet bliver dejligt blødt og det gir stoffet en super lækker rustik udstråling. Man har bare lyst til at lave det blive i sengen, krybe ned under det og bruge det som en dyne:-) Sengetæppet til 3/4 seng kan også bruges til en enkeltseng og passer derfor også til børne- og teenagerværelset. Alle sengetæpperne er ens på begge sider og har en fin spejlkant hele vejen rundt. De er nemme at folde eller rulle sammen, og lægge til side når du skal sove.
De laver pudebetræk der matcher farverne på sengetæpperne, både i str. 60x60 og gavlpuder i str. 50x90. Ligesom sengetæpperne har de også fået en stonewash der gir det fantastiske rustikke look. Og så kan de også bruges i både sofa, lænestol og i en god solstol på terrassen:-) Puderne har et fint bindebånd på bagsiden. De har også designet et par pudebetræk i lækre hvide og beige farver der bare er super flotte i en sofa eller lænestol.
NB! Vi sælger pudebetrækkene uden pudefyld, så har du ikke en pude liggende skal du huske at tilkøbe et pudefyld!


Mere
Viser 1 - 20 af 20 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.