Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Liste over varer fra producent Costamani

Costamani blev i 2015 stiftet af Merete Wang, hun har en passion for tøj og virkelig mange års erfaring i modebranchen. Hun brænder for det og brænder for at skabe nogle unikke og lækre designs med en skøn pasform og komfort.
Costamani designer en masse skønne skjorter og bluser. En række af modellerne går igen og igen - kollektion efter kollektion, helt alene af den ene grund, at kunderne elsker dem og bare ønsker mere. Nederdele lange og korte med en fantastisk bred elastik kant er også noget af det der kendetegner Costamani. Bukser, blazer og en lækker jakke eller overgangsjakke er også at finde i kollektionerne, samt de super fantastiske Costamani jeans og shorts, som simpelthen har den bedste og mest fantastiske pasform.
Vi er derfor i Moster's Skur stolte af at have Costamani inde som brand i vores tøj afdeling.

Costamani holder til i en lille by udenfor Odense, hvor Merete Wang startede det hele. Herfra samarbejder de med de bedste leverandører i hele verden og udvikler de lækre Costamani designs.
Meretes store og meget lange erfaring i modebranchen er med til at skabe de lækre kollektioner, som netop bliver skabt ud fra hendes erfaring, egen intuition og en bunke inputs fra kunder i hele Norden. Stilen er ren, mikset med boho, men stadig med fokus på pasform i lækre metervarer.
Kender du det at hoppe i et par lækre jeans eller shorts, hvor alt bare passer? Det er Costamani simpelthen super dygtige til. Det kunne også være en nederdel med en skøn bred kant, som skjuler et par af de ekstra folder som kan opstå på os kvinder… Deres bluser og skjorter er det samme, kvaliteten og pasformen er i top.
Costamanis tøj er nemt at mikse på kryds og tværs, skal du til fest, på restaurant, på job, på stranden, på ferie eller bare være derhjemme kan du nemt se afslappet ud eller ligne en million, ved blot at mikse og ta et par sandaler, sneakers eller stiletter på.


Costamani kommer med fire kollektioner i løbet af et år, men som noget nyt leverer de også ekspres leveringer, som giver et friskt pust ind i de ellers meget flotte kollektioner.
Vi er i Moster’s Skur glade for de lækre Costamani designs og skulle der være noget du søger, en anden størrelse eller design, så ring eller skriv endelig, så hjælper vi dig gerne.

Mere
Viser 1 - 54 af 54 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.