Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Producenter

Leverandører

Ingen leverandører

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Moster's skur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning og at finde forskellige ting til boligen til små og store priser. Jeg vil derfor gøre mit ypperste for at sende dig rundt i mit lille univers med fristelser til dig som kan li' den franske, nordiske, nostalgiske, country og lidt genbrugs og retro stil, krydret med lidt af tidens trend og tendenser.

Da jeg blev stillet spørgsmålet: "hvad skal det så hedde", satte jeg mig ned og kiggede ud af vinduet og det første der kom til mig var "skur" og "moster". I et skur kan man jo nogle gange finde/opbevare lidt ting og sager nye som gamle; og da jeg startede op i 2014, startede jeg op med lager i vores lille anneks, som vi kalder "skuret" og da jeg er stolt af at være moster, blev det så besluttet

I 2014 åbnede jeg webshoppen; men stadig med en drøm om en fysisk butik, denne drøm gik så i opfyldelse i 2015 (hvor jeg fik min første medarbejder); dette giver os mulighed for at give dig som kunde en endnu bedre oplevelse og kundeservice. Og service,- dét vil du opleve, da jeg selv elsker at gi' og få en god kundeservice og kundeoplevelse er det dét, der ligger øverst på listen i "Skuret".

I 2017 - 1,5 år senere kunne vi med stolthed åbne op for en endnu større butik, hvilket har givet os mulighed for at præsentere vores varer endnu bedre end tidligere og dele det op i forskellige afdelinger, hvilket vi er stolte af at arbejde med.
Det har også givet os mulighed for at ta flere brands og produkter ind i butikken, da jeg startede i 2014 startede jeg op med
Ib Laursen, Nordal, House Doctor og Bloomingville, disse 4 brands er alle danske stærke brands, som har eksisteret i mange år. Ud af disse er vores store hit og største brand helt sikkert Ib Laursen, vi kan tilbyde næsten 2000 forskellige varer fra dem i alt fra køkken, bolig, påske, jul og ude ting. Vi modtager varer 1-2 gange om ugen og kan derfor skaffe mere eller mindre alt indenfor meget kort tid, så det er helt klart vores stærkeste brand.
Igennem årene er der så stille og roligt kommet nye brands til, Cozy Room som senere blev opkøbt af Sika Design, de er særlig gode til at lave lækre vattæpper og sengetæpper, som er særligt populære. Vi har fået Natives, som er fransk, disse er gode til at lave en række fine retro produkter i bl.a en række forskellige dåser, som er super hyggelige at pifte boligen eller sommerhuset op med. Det populære danske Maileg, som er særligt kendt for deres skønne julekollektion bestående af de fine nisser, de tilbyder også et mindre udvalg af påske og ellers deres lækre kvalitets legetøj med både mus og kaniner, som både børn og voksne har stor glæde af.
Vi begyndte også at forhandle enkelte delikatesse produkter, som det populære "Nicolas Vahé" som kommer fra samme hus som House Doctor, samt "Proviant" som Ib Laursen lancerede i 2019 begge brands er lækre delikatesser, til dig som søger kvalitet eller en lækker værtindegave.
Søger du wellness og pleje til dig selv og din krop, udviklede House Doctor brandet "Meraki" og Ib Laursen udviklede brandet "Altum" begge brands er fantastiske lækre pleje produkter, som giver dig en følelse af wellness, alle produkter er lavet uden eller med et minimal af tilsætningsstoffer, udelukkende naturlige olier som dufte og er alle produkter som vore kunder elsker.

Efter udvidelsen i 2017, tog vi i begyndelsen af 2018 beslutningen om at udvide vores vare sortiment med Tøj, vi har ikke noget kæmpe stort udvalg, men vi har forsøgt at være bevidste om at finde lækre styles, uden at de skal koste en formue. Vi har blandt andet taget brands ind som Costamani og Saint Tropez. Til sidst men ikke mindst har vi fine smykker til en meget prisvenlig pris fra det danske Friihof & Siig, vi og kunderne elsker de fine smykker.

I oktober 2022 startede vi vores længe ventet webshop Softliving op, som er en del af Moster's skur, men udelukkende med boligtekstiler. Ideen med Softliving er at give kunden et bedre overblik over produkterne, og samtidig give en masse inspiration til indretning af din bolig. Både i form af farvevalg & sammensætninger, men også med helt nye ideer. Og vise hvordan du ved hjælp af ganske få produkter, kan forvandle hele looket i stuen, køkkenet eller værelset.

Jeg ønsker dig en god tur rundt i "butikken" og lad dig endelig inspirere. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@mostersskur.dk eller ringe på tlf.: 27 470 475.

Med Venlig Hilsen
Moster Jannie


Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.