Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Lamper

Der er 101 varer.

Lamper er en spændende del af indretningen i boligen. Mangler du lys, eller måske bare et nyt frisk pust i din boligindretning? Vi har loftslamper i enkle og rustikke designs, samt i flere forskellige farver, glas og mønstre. Væglamperne i Moster’s Skur er fine til ekstra lys i det mørke hjørne. Bordlamperne er perfekte til reolen eller i vinduet, som en ekstra lyskilde eller til dekoration.
Udover vores store udvalg af lamper fra Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor, kan du også finde et udvalg af lampeskærme, lyskæder til både inde og ude, samt pærer, som giver din lampe et helt særligt lys.

Viser 1 - 50 af 101 varer

Lampen er en vigtig detalje i din bolig og kan have rigtig mange funktioner. Lampen kan både bruges som et praktisk element, så du kan se hvad du spiser, læser eller ser, men de kan også bruges som et dekorativt element til at skabe stemning og hygge i din bolig. Lampen kan være med til at sætte det sidste touch på et rum. I Moster’s Skur har vi loftslamper til både soveværelset, gangen, køkkenet, i enkle og rustikke stilarter. Vi har væglamper, du kan bruge som natlampe, i det mørke hjørne i stuen og bordlamper der er perfekte til vinduet, reolen, skrivebordet eller kommoden for ekstra belysning. I denne kategori vil du også finde lampeskærme helt fra velour til papir, lyskæder til både inde og ude, samt pærer til lamperne, så du får den helt rigtige effekt.
Pærerne købes separat. Lamperne her i Moster’s Skur er fra vores hovedleverandører; Ib Laursen, House Doctor, Nordal og Bloomingville. Alle vores leverandører har til tider et touch af retro stil over enkelte af deres lamper, det kan være en klassisk retro stil og den vilde farvestrålende og blomstrede stil.
- Bloomingville er særlig gode til at lave fine og måske lidt anderledes lamper til en virkelig god pris.
- Ib Laursens stil er nordisk og rustikt, men du vil absolut også kunne finde lamper i den mere enkelte stil og til virkelig gode priser.
- House Doctor har en række bestsellere og udover retro lamper, vil du finde de stilrene, rustikke og helt enkle lamper.
- Til sidst har vi Nordal, de kan alt fra det rustikke og retro inspirerede lamper, til de helt skæve og meget anderledes farvestrålende lamper.
Fælles for dem alle er, at de har både praktiske lamper, som giver et godt lys til lamper som giver hygge og dekorationslys.
Står du og mangler ideer eller inspiration til din nye lampe, er du altid velkommen i vores butik i Greve. Vi står klar til at hjælpe dig samt give nogle tips og ideer til din næste lampe, samt den rigtige belysning i din bolig. Har du ikke mulighed for at komme forbi er du også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 27 470 475 eller skrive en mail til kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.