Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maileg mus

Der er 73 varer.

Maileg er et dansk design, som er kendt for deres gode kvalitet. De designer de fineste Maileg mus, som fås i mange forskellige udgaver. Til flere af dem, følger en æske med, som musene bruger som seng. Til andre følger den sødeste lille kuffert med, som virkelig pynter på hylden i børneværelset. Netop disse kufferter kan også købes uden mus, og fås i flere farver og motiver - se dem i underkategorien Maileg legetøj. Se også de vidunderlige julemus, som er utrolige populære - og du kan købe dem hos Moster`s skur hele året rundt.

Viser 1 - 50 af 73 varer

De bedårende Maileg mus

Her har vi samlet vores udvalg af de mest bedårende mus designet af det danske firma Maileg. Deres mus er slet ikke til at stå for og er den perfekte gave til de små.

En mangfoldighed af mus inkl. de helt små baby mus

De helt små baby mus ligger i en tændstikæske og fås med henholdsvis 1 baby mus, tvillinger eller trillinger.

Udover baby musene, er Mailegs mus lavet som store- og lillesøster mus, store- og lillebror mus, samt mor og far. Disse modeller fås i mange forskellige udgaver, lige fra storesøster mus som prinsessen på ærten, til hiker mus med sovepose på ryggen. Og selvfølgelig har vi også de kære mus som prinser og prinsesser, dronninger og konger - og som dansemus med skørt :-) 

Medium mus som dekoration

Maileg har også designet mus i størrelsen medium, som er relativt store mus, og som findes hos mange samlere som pynt. De er rigtig fine at have siddende i sofaen eller lænestolen.

Tilbehør og møbler til musene

I underkategorien Maileg legetøj, finder du en masse tilbehør til musene lige fra tøj til møbler og de smukke små kufferter. I denne kategori kan du finde en af de populære Maileg mus i æske. 

Bedsteforældre mus i tændstikæsker

Maileg har også lavet et par bedsteforældre, bedstemor og bedstefar, som ligger i en fin tændstikæske. Og disse søde små tændstikæsker, som følger med hos flere af musene, fungerer som musenes seng.

Skab dit eget Maileg univers

Maileg har slået sig fast som et stort brand og hjælper dig med at skabe dit eget univers bestående af deres pragtfulde mus og kaniner, samt alt deres charmerende håndsyet tøj, så musene kan skifte outfit alt efter hvilken leg der er i gang. Og det er svært ikke at lade sig rive med når disse charmerende mus tages frem:-)

Alle disse skønne Mailegmus er rigtig gode at lege med og så er de nemme at pakke ned og tage med på turen. 

Julemus til julen

Når julen rammer os, er Maileg altid klar med en kollektion af de sødeste Maileg julemus, Maileg nisser og alverdens Maileg julepynt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.