Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Julemand - Ib Laursen
Maileg - Metal ornament - Gyngehest
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Julekugler & ophæng

Der er 300 varer.

I denne underkategori har vi samlet et stort udvalg af pynt du kan hænge op - enten på juletræet, på en gren, i vinduet eller du kan bruge det i din juledekoration, fantasien sætter ingen grænser:-) Du vil finde de klassiske julekugler af glas og de sødeste ophæng af metal, træ og stof, formet som klokker, nisser, engle, stjerner og mange flere. Også papirklip vil du finde her. Lad dig inspirere og find det pynt der vil skabe den perfekte julestemning i dit hjem. Eller kig forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe.

Viser 1 - 50 af 300 varer

Julen er bare en super hyggelig tradition uanset om man er troende eller ej:-) Og her hos Moster's skur finder du alt hvad du skal bruge for at gøre dit hjem rigtig jule-hyggeligt. Du finder et kæmpe udvalg af julekugler fra både Ib Laursen, House Doctor og Nordal, og de har hver især der egen stil. Ib Laursen laver de skønneste julekugler der har et helt særligt udseende da de er håndlavet. Glassets udseende kommer fra sølvmetal, som kommes i det smeltede glas. Sølvmetal folien spredes og dermed kommer det til at se ud som stenstykker i glasset. Det er dobbeltlaget glas. Dermed opstår der ujævnheder og hver julekugle er unik. De fås både med form som en dråbe, helt flade, og med den klassiske runde facon i flere størrelser. De er simpelthen så flotte og fås i mange fine farver.

House Doctors julekugler er altid meget kreative og fyldt med små detaljer. Så vil du have lidt anderledes, og samtidig meget smukke og elegante kugler, så er det her du skal lede.

Nordals julekugler har et meget enkelt design og er ofte lavet af velour i skønne farver. Nordals kugler er bare super flotte og rigtig fine på et juletræ, især hvis du mikser farverne.

Og når du skal pynte juletræet med andet en kugler så er vi selvfølgelig nødt til at nævne det danske firma Maileg. De laver de sødeste små ornamenter af både stof og metal, og vi har kunder fra hele verden der bare venter på at deres julepynt kommer frem hvert år. Og med god ret, for de små ophæng er slet ikke til at stå for. Både Ib Laursen og House Doctor laver også rigtig fine ophæng til dit juletræ i form af engle, stjerner, papirklip, flag, garder og meget meget mere. Men det er ikke kun på juletræet du kan bruge alle disse skønne ophæng - du kan have en gren hængende fra loftet, eller stående i en vase, og pynte med kugler og ornamenter - eller du kan blot have dem hængende i vinduet. Du kan også fjerne snoren og bruge kuglerne eller ornamenterne i en juledekoration. Har du en krans af gran kan du også bruge dem til at pynte kransen med.

Har du brug for lidt inspiration, eller ønsker du vores hjælp til f. eks. at lave din helt egen juledekoration, så kom forbi vores butik i Greve, hvor vi altid står klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.