Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Julemand - Ib Laursen
Maileg - Metal ornament - Gyngehest
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Julekugler & ophæng

Der er 245 varer.

I dette afsnit har vi samlet et stort udvalg af julepynt som du kan hænge op - enten på juletræet, på en gren, i vinduet eller du kan bruge det i din juledekoration - fantasien sætter ingen grænser:-) Du vil finde de klassiske julekugler af glas og de sødeste ophæng af metal, træ og stof, formet som klokker, nisser, engle, stjerner og mange flere. Også papirklip vil du finde her. Lad dig inspirere og find det julepynt, der vil skabe den perfekte julestemning i dit hjem. Og alle Mailegs skønne ornamenter vil du også finde her.

Viser 1 - 50 af 245 varer

Julekugler

Er du på jagt efter nye julekugler til dit juletræ? Eller helt små glaskugler til din juledekoration? Og en størrelse midt i mellem til dine grene? Så er det lige HER du skal lede:-) Her finder du et kæmpe udvalg af julekugler fra både Ib Laursen, House Doctor og Nordal, og de har hver især deres egen stil. Ib Laursen laver de skønneste julekugler, der har et helt særligt udseende, da de er håndlavet. Og de skønne kugler fås i mange farver, størrelser og udformninger, både de helt små, de lidt større og de flotte store kugler til juletræet. Du vil helt sikkert finde nogle julekugler, som passer til netop din stil.

House Doctors julekugler er altid meget kreative og fyldt med små detaljer. Så vil du have lidt anderledes, og samtidig meget smukke og elegante kugler, så er det her du skal lede.

Nordals julekugler har et meget enkelt design og er ofte lavet af velour i skønne farver. Nordals kugler er bare super flotte og rigtig fine på et juletræ, især hvis du mikser farverne.

Papirklip

Er du ikke til de helt store julekugler med farver, glitter & guld, men ønsker noget enkelt & roligt, så er papirklip helt klart noget for dig. Papirklip er i dag ikke bare en hvid stjerne klippet af papir. De er meget kreative og har vundet en stor plads i danskernes hjem. Vores sortiment spænder derfor også vidt af de skønne papirklip. Lige fra de klassiske hvide snefnug til den elegante og yndefulde ballerina. Også juletræer, klokker og dråber i flotte farver foldet af papir. De er super fine i vinduet eller på en gren.

Ornamenter

Og intet juletræ uden ornamenter til at mikse med julekuglerne! Vi har dem i alle stilarter og du vil uden tvivl blive inspireret når du klikker dig ned gennem dette afsnit. Både Ib Laursen og House Doctor laver rigtig fine ophæng til dit juletræ i form af engle, stjerner, flag, garderer og meget meget mere. Og det er ikke kun på juletræet du kan bruge alle disse skønne ornamenter - du kan have en gren hængende fra loftet, eller stående i en vase, og pynte med kugler og ornamenter - eller du kan blot have dem hængende i vinduet. Du kan også fjerne snoren og bruge ornamenterne i en juledekoration. Der er bare så sødt med en lille gås, et flettet hjerte eller en hvid engel i din dekoration.

Maileg

Og når du skal pynte juletræet med andet pynt end julekugler, så er vi selvfølgelig nødt til at nævne det danske firma Maileg. De laver de sødeste små ornamenter af både stof og metal, og vi har kunder fra hele verden, der bare venter på at deres julepynt kommer frem hvert år. Og med god ret, for de små ophæng er slet ikke til at stå for. Maileg laver meget andet end blot ornamenter og vil du se mere, så klik på linket: Maileg nisser og Maileg julepynt.

Ophæng

Kan du ikke finde mistelten? Dem har vi flere af og lige her i dette afsnit. Alle er fra Ib Laursen, der laver mistelten af metal og messing. Hvis du gerne vil have en til dørkarmen så der må kysses, så har vi flere der er perfekte til det:-) Vi har også nogle mindre til vinduet, nogle af papirklip, samt de helt små der kan bruges på juletræet. Julesokkerne til kalender- og adventsgaver finder du også her, samt metalhjerter og stjerner med rustik zinkfinish til dig der er til den mere rå stil. Er du til den elegante stil, så har vi smukke messinghjerter. Kan du lide at være kreativ, har vi hjerter af tråd der kan åbnes & pyntes, samt ophæng med wire snore som du selv skal pynte.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.