Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Krukker & opbevaringsglas

Der er 57 varer.

Fine opbevaringsglas er en perfekt måde hvorpå du kan skabe orden og struktur i dit køkken. Vi har her samlet vores udvalg af forskellige opbevaringsglas - og der er lidt for enhver smag og stil. Søger du et enkelt og praktisk opbevaringsglas, har vi fra Ib Laursen den populære ”Sevilla” serie. Glassene er helt enkle med et sort låg og fås i flere størrelser, hvor den mindste er 6,5 cm høj og den største 17 cm høj, - en virkelig fin opbevaringsløsning til en fantastisk god pris.

Viser 1 - 50 af 57 varer

Vi har her samlet et meget bredt udvalg af opbevaringsglas - og dem kan man ikke få for mange af. Blandt alle de nævnte opbevaringsløsninger, er der helt sikkert en eller flere af serierne der passer til netop dit køkken. Og de kan bruges til alt fra kaffe, mel og krydderier, til pasta, ris og gryn. Brug dem også til dine nødder, bolsjer eller andre snacks. Med disse flotte glas og krukker, behøver du ikke at gemme dine madvarer væk. Du kan have dem stående fremme på køkkenbordet eller på hylder - men du kan også stille dem i et skab, da det bare er lettere at tage låget af et glas, når du skal koge ris, i stedet for at åbne og lukke besværlige poser:-)
Fra Ib Laursen har vi de helt store imponerende glas krukker med trælåg, hvoraf den største kan indeholde 3750 ml. De er geniale til en stor familie hvor der laves mad til flere personer ad gangen. Morgenmaden, som cornflakes eller havregryn, er så meget nemmere at have i en stor krukke, så der ikke skal bakses med pap og poser. Og så er det bare flottere at have stående på bordet. Men også hvis der bruges store mængder ris og pasta, er de store krukker velegnede.
Ib Laursen laver også en serie af opbevaringsglas med sort låg, hvor de mindste er velegnet til krydderier. Og det ser super fint ud at have en hel række af disse små glas stående ved siden af hinanden med alle dine krydderier i. Opbevaringsglas med harlekin mønster i glasset, og med sølv farvet låg, har vi også. Du vil også finde marmeladeglas, enkle opbevaringsglas med plast låg, glas med korkprop og flotte apotekerglas.
Fra Nordal og Bloomingville har vi opbevaringsglas og krukker der er i en helt anden stil. Her finder du dem af stentøj, af farvet glas, og glas med flotte låg. Fra House Doctor har vi nogle skønne buet glaskrukker med glaslåg i et tidløst design.
Til dit sukker har vi strøer lavet af glas, med sølv farvet top, med enten tud eller huller. De er meget enkle og samtidig rigtig flotte på dit bord.
Har du spørgsmål til en vare, eller ønsker du vores vejledning, så kontakt os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Eller kom forbi vores butik i Greve, hvor vi altid er klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.