Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Knagerækker & bøjler

Der er 62 varer.

Under denne kategori finder du vores udvalg af knagerækker. Vi er vilde med knagerækker og synes det er en fantastisk måde at skabe orden og hygge i alle hjemmets rum. Fra Ib Laursen har vi de populære knagerækker med Brørup knager, som fås i forskellige størrelser og farver. De har alle et rustikt look, som passer perfekt i sommerhuset, landkøkkenet eller det moderne retro hjem. Nordal er altid garanti for lækkert design og kvalitet, deres knagerækker er mere stilrene med knager i messing og træ i farverne creme brun, grå og sort. Udover materialet træ, kan du finde din knagerække her i zink, sort- og hvidmetal samt naturmaterialet sukkerrør. 
Vi har også et udvalg af bøjler samt håndklædeholdere Fra House Doctor. På vores hjemmeside finder du også greb og kroge samt alverdens knager.

Viser 1 - 50 af 62 varer

Knagerækker til ethvert rum i hjemmet

Knagerækker er et must i alle hjem. Vi, hos Moster's Skur, har derfor samlet et udvalg af knagerækker til din entre, dit badeværelse, køkken m.m. Knagerækker er meget udbredt at bruge i entreen, til at hænge overtøj og halstørklæder på, men den er lige så god at bruge i køkkenet til viskestykker, grill handsker, grydelapper og meget mere. På badeværelset er en knagerække velegnet til at hænge håndklæder og vasketøjsposer på. I soveværelset kan du bruge en knagerække til den trøje eller det sjal du bruger mest, og selvfølgelig din morgenkåbe.

Forskellige stilarter og materialer til enhver stil og brug 

Det omfattende udvalg af knagerækker i forskellige stilarter og materialer, kan passe perfekt til din indretning. Hvis du søger efter en vintage knagerække, har vi flere smukke valgmuligheder med autentisk retro charme. Vores knagerækker i træ giver en naturlig og varm følelse til dit hjem, mens vores messing knagerækker tilføjer en elegant og tidløs glans. Hvis du foretrækker en knagerække med en ekstra hylde for ekstra opbevaringsplads, har vi også dette i vores sortiment. Derudover tilbyder vi knagerækker designet specielt til døre og bøjler, så du kan organisere dit tøj og tilbehør med lethed. Uanset hvilken type du søger, har vi den perfekte løsning til dine behov.

Ib Laursens Knagerækker 

Ib Laursen har designet den meget populære knagerække, lavet af træ i mørke farver, og med 3 eller 5 Brørup knager på. Den er meget enkel og samtidig flot at have hængende. Ib Laursen laver også flere knagerækker af metal med kroge på. Også disse er meget enkle og fås i flere farver - de passer ind i stort set alle rum.

Bloomingville's Knagerækker og håndklædeholdere 

Fra Bloomingville har vi nogle meget dekorative knagerækker og håndklædeholdere, som kan være med til at give rummet en helt ny stemning. Vi har en knagerække med messing finish, der er et helt kunstværk at have hængende - med dens runde knopper der sidder forskudt, er det en hel dekoration du hænger op - du kan bruge den på væggen i stuen i stedet for et billede. Bloomingville bruger også genbrugstræ og sukkerrør, som er meget populært, der giver knagerækkerne et hyggeligt og naturligt look.

Nordals Knagerækker 

Nordal laver en meget populær knagerække "Edgy" af træ der er malet og med knager af jern med messing finish. De fås i flere farver og størrelser - helt op til 8 knager. Knagerækken har en meget elegant udseende og ser hamrende godt ud i en entre. De har også lavet en mere gammeldags knagerække.

Dekorative håndklæderinge

Vi har også forskellige håndklæderinge i denne underkategori, som er super fine på dit badeværelse. Disse dekorative håndklæderinge er ikke kun praktiske, men de tilføjer også en ekstra dimension af stil og elegance til dit badeværelse. Vores udvalg omfatter forskellige designs, der passer til forskellige indretningsstile. Uanset om du foretrækker en moderne og minimalistisk æstetik eller en mere klassisk og traditionel stil, har vi håndklæderinge, der kan opfylde dine behov.

Bøjler og opbevaringsløsninger 

Bøjler har vi også lagt i denne underkategori. Bloomingville laver en meget populær bøjle af rattan som er rigtig flot. House Doctor har designet nogle lækre bøjler af jern og med nylonstof snoet rundt om jernet. De fås i en almindelig model, men også som smarte små runde bøjler, med en runding forneden, hvilket gør dem geniale til bælter, tørklæder, tasker mm. Vi har også bøjler lavet af aluminium fra House Doctor. Og så har vi hylder med en stang under, som bøjlerne kan hænge på, og vi har et smart vægdisplay med en masse kroge på - perfekt til køkkenet.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.