Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Knagerækker & bøjler

Der er 66 varer.

Under denne kategori finder du vores udvalg af knagerækker. Vi er vilde med knagerækker og synes det er en fantastisk måde at skabe orden og hygge i alle hjemmets rum. Fra Ib Laursen har vi de populære knagerækker med Brørup knager, som fås i forskellige størrelser og farver. De har alle et rustikt look, som passer perfekt i sommerhuset, landkøkkenet eller det moderne retro hjem. Nordal er altid garanti for lækkert design og kvalitet, deres knagerækker er mere stilrene med knager i messing og træ i farverne creme brun, grå og sort. Udover materialet træ, kan du finde din knagerække her i zink, sort og hvid metal samt naturmaterialet sukkerrør. 

Vi har også et udvalg af bøjler i denne kategori. Fra House Doctor har vi super flotte wire bøjler overtrukket med nylon i flere farver, hvilket gir et helt særligt udseende.

Viser 1 - 50 af 66 varer

Knagerækker er et must i alle hjem. Vi, hos Moster`s skur, har derfor samlet et udvalg af knagerækker her. Knagerækker er meget udbredt at bruge i entreen, til at hænge overtøj og halstørklæder på, men den er lige så god at bruge i køkkenet til viskestykker, grill handsker, grydelapper og meget mere. På badeværelset er en knagerække velegnet til at at hænge håndklæder og vasketøjsposer på. I soveværelset kan du bruge en knagerække til den trøje eller det sjal du bruger mest, og selvfølgelig din morgenkåbe.
Ib Laursen har designet den meget populære knagerække, lavet af træ i mørke farver, og med 3 eller 5 Brørup knager på. Den er meget enkel og samtidig flot at have hængende. Ib Laursen laver også flere knagerækker af metal med kroge på. Også disse er meget enkle og fås i flere farver - de passer ind i stort set alle rum.
Fra Bloomingville har vi nogle meget dekorative knagerækker, som kan være med til at give rummet en helt ny stemning. Vi har en knagerække med messing finish, der er et helt kunstværk at have hængende - med dens runde knopper der sidder forskudt, er det en hel dekoration du hænger op - du kan bruge den på væggen i stuen i stedet for et billede. Bloomingville bruger også genbrugstræ og sukkerrør, som er meget populært, der gir knagerækkerne et hyggeligt og naturligt look.
Nordal laver en meget populær knagerække af træ der er malet og med knager af jern med messing finish. De fås i flere farver og størrelser - helt op til 8 knager. Knagerækken har en meget elegant udseende og ser hamrende godt ud i en entre.
Vi har også forskellige håndklæde stativer i denne underkategori, og har du pladsen på dit badeværelse, er de super fine at have stående.
Bøjler har vi også lagt i denne underkategori. Nordal laver en meget populær bøjle af rattan som er rigtig flot. House Doctor har designet nogle lækre bøjler af jern og med nylonstof snoet rundt om jernet. De fås i en almindelig model, men også som smarte små runde bøjler, med en runding forneden, hvilket gør dem geniale til bælter, tørklæder, tasker mm. Vi har også bøjler lavet af aluminium fra House Doctor.
Og så har vi hylder med en stang under, som bøjlerne kan hænge på, og vi har et smart vægdisplay med en masse kroge på - perfekt til køkkenet.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.