Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Servietter

Der er 70 varer.

Servietter er en rigtig fin måde hvorpå man kan skabe den helt rigtige stemning i borddækningen - og de er også perfekte til at bruge som serviet i bunden af brødkurven. Vi har servietter til hverdag og til fest, i mange forskellige farver og mønstre, aflange eller kvadratiske. Størstedelen af vores servietter er fra Ib Laursen som virkelig kan lave smukke og festlige servietter til enhver anledning. Maileg er super gode til fødselsdagsservietter samt til jul og påske. Du kan også finde et udvalg af servietter fra House Doctor og Bloomingville der er lidt mere neutrale.

Viser 1 - 50 af 70 varer

 Elsker du også et veldækket bord med en smuk serviet pænt foldet ved hver tallerken? Eller at servere en lille kage med den fineste serviet ved siden? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her i Moster’s Skur elsker vi servietter i smukke farver, hvad enten det er i pastelfarver, med blomster på, små eller store servietter, til påske, til jul, til sommer, til efterår. Særligt Ib Laursen gør sig godt i smukke servietter til fornuftige priser, med de fineste blomstermotiver, nogle med et enkelt mønster, tema servietter, kort sagt, servietter til alle anledninger. Udvalget består af både firkantede frokost servietter, store firkantede middags servietter, og de fine aflange servietter - fælles for dem alle er at der altid er trykt noget på servietten, den er aldrig “bare” ensfarvet. En serviet med et trykt mønster skaber en stemning, hvad enten det blot er til kaffen, til det store middagsselskab, eller til frokosten. Hyg om dine gæster med en fin serviet der passer til netop den anledning, eller lad de fine servietter ligge i en servietholder på spisebordet - det kan være pynt i sig selv og live spisebordet op selv når det ikke bruges:-)

Vores servietter fra Maileg er også med mønstre og smukke motiver, og det særlige ved Maileg er, at de er utrolig gode til at lave fødselsdagsservietter, samt påske og juleservietter. De er altid meget populære at dække bordet med og de er bare SÅ skønne. Maileg har også lavet nogle servietter til jul og påske, der er lidt tykkere, og har fået trykt et ægte broderi på sig, via en grafisk proces, hvilket gir et helt særligt og elegant udseende. Servietterne har flere forskellige motiver når du folder dem ud - de er bare super flotte!

Vi har også valgt en række servietter fra Bloomingville og House Doctor, som begge er særligt gode til det enkle, og nogle gange, til det lidt mere stilrene budskab. De kan bruges hele året rundt og perfekt at bruge når familien spiser aftensmad sammen, eller hvis du dækker et bord i de neutrale og varme farver.

Så dæk dit bord smukt, og find din næste serviet til din fest, til dit selskab, til hverdag, eller til en hyggelig stund. Du kan også matche dine servietter med lys der passer til farverne på bordet - se vores udvalg af lys HER. Og skulle du få brug for en servietholder kan vi også hjælpe dig med det HER

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.