Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Servietter

Der er 66 varer.

Servietter er en fantastisk måde at tilføje den perfekte atmosfære til din borddækning. De er også ideelle som servietter i brødkurven. Vi har servietter til både hverdag og fest i forskellige farver, mønstre og størrelser. Vores sortiment inkluderer smukke servietter fra Ib Laursen, der er perfekte til enhver lejlighed. Maileg tilbyder også dejlige fødselsdagsservietter samt festlige servietter til jul og påske. Derudover finder du et udvalg af mere neutrale servietter fra House Doctor og Bloomingville.
Uanset om det er til en enkel middag derhjemme eller en festlig begivenhed, kan de rette servietter tilføre det ekstra touch, der gør borddækningen mindeværdig. Så lad vores forskellige servietter inspirere din næste borddækning.

Viser 1 - 50 af 66 varer

Flotte servietter til enhver anledning

Elsker du også et veldækket bord med smukt foldede servietter ved hver tallerken? Eller at præsentere en lille kage med den fineste serviet ved siden af? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Moster's Skur deler vi din passion for servietter i smukke farver. Uanset om det er pastelfarver, blomstermønstre, små eller store servietter, til påske, jul, sommer eller efterår, har vi dem alle.

Servietter til festlige anledninger og højtider

Uanset Maileg - Festlige og unikke servietterom det er et bryllup, nytårsfest eller en anden festlig begivenhed, har vi de perfekte servietter til at fuldende din borddækning. Vores udvalg af festservietter omfatter smukke farver som grøn, blå, lilla og lyserød samt både luksus- og budgetvenlige muligheder. Lad vores servietter være med til at skabe en uforglemmelig festoplevelse.

Skab en stemningsfuld juleborddækning med vores udvalg af festlige juleservietter. Vores servietter i smukke juledesigns vil tilføje den perfekte juleglød til dit bord og gøre dine gæster begejstrede. Fra traditionelle julemotiver til moderne og elegante mønstre har vi juleservietter, der passer til enhver julefest.

Gør brylluppet, konfirmationen eller barnedåben til en mindeværdig begivenhed med vores udvalg af bryllups-, konfirmations- og barnedåbsservietter. Vores servietter til bryllup, konfirmation og barnedåb kommer i forskellige farver og stilarter, så du kan finde dem, der passer bedst til din fest. Skab en smuk borddækning og lad vores servietter tilføje det perfekte touch til festlighederne.

Ib Laursen - Smukke servietter til alle anledninger

Især Ib Laursen skiller sig ud med smukke servietter til rimelige priser. Deres udvalg omfatter de fineste blomstermotiver, enkle mønstre og tema-servietter. Vi tilbyder både firkantede frokostservietter, store firkantede middagsservietter og de elegante aflange servietter. En fælles tråd for dem alle er, at de altid har et trykt mønster, aldrig blot er ensfarvede. Servietter med mønstre skaber den perfekte stemning, uanset om det er til kaffebordet, det store middagsselskab eller frokosten. Forkæl dine gæster med smukke servietter, der passer til enhver lejlighed.

Maileg - Festlige og unikke servietter

Vores udvalg fra Maileg omfatter servietter med mønstre og smukke motiver. Maileg er kendt for deres fantastiske fødselsdagsservietter samt servietter til påske og jul. Disse servietter er altid et hit ved borddækningen og tilfører en ekstra charme. Maileg har også skabt tykkere servietter til jul og påske med ægte broderi via en grafisk proces, hvilket giver dem et særligt og elegant udseende. Når du folder dem ud, har servietterne forskellige motiver og er bare fantastisk smukke.

Bloomingville og House Doctor - Enkle og stilfulde servietter

Vi har også udvalgt servietter fra Bloomingville og House Doctor, der er perfekte til enkle og stilfulde budskaber. Disse servietter kan bruges året rundt og passer perfekt til familiemiddage eller borde dækket i neutrale og varme farver.

Skab smukke bordopdækninger

Så dæk dit bord smukt og find den næste serviet til din fest, dit selskab, hverdagen eller en hyggelig stund. Du kan også matche dine servietter med lys, der passer til farverne på bordet. Se vores udvalg af stearinlys og servietringe, som fuldender ethvert bord og ligger op til hygge. Vi har også et stort udvalg af stofservietter til enhver anledning og vi hjælper gerne med input samt spørgsmål til borddækningen.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.