Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Urtepotteskjulere

Der er 104 varer.

Vi elsker boligindretning hos Mosters skur, og vi nyder at opleve vores kunder finder små og store ting til boligen. En skjuler, en krukke eller en potte, kan måske ikke syner af meget, men i den rette sammenhæng kan den gøre en stor forskel, og give blikfang i et rum. Mix forskellige skjulere sammen, store, små, slanke eller buttede og forskellige materialer som, keramik, glas, zink og stentøj - skab din egen personlige grønne oase. Skjulere er ikke længere kun en praktisk beholder til dine planter - mange af vores skjulere er dekorative i sig selv, og kan stå på hylden samt tilføje personlighed og hygge til din indretning.
En nem og billig måde til at pifte nyt liv i et rum på. Se også vores mange fine krukker og potter under kategorien "Haven og Udeliv".

Viser 1 - 50 af 104 varer

Fremvis dine blomster og planter på flotteste vis. Om du er til den gamle franske stil, den skandinaviske, retro eller rå stil, finder du her et bredt udvalg af alverdens skjulere i materialer fra glas og zink, til stentøj, keramik og beton. Skjulere er med til at gøre dine planter og blomster ekstra smukke, og tilføjer samtidig personlighed og atmosfære til din boligindretning.
Vi har et sort udvalg af skjulere fra Nordal, som er vildt kreative i deres designs. Du vil finde den traditionelle og klassiske skjuler, men du vil også finde flotte rustikke skjulere som er meget populære. Og så har de rigtig mange skjulere der er dekorative at have stående fremme i stuen eller i køkkenet - og på bordet ude på terrassen om sommeren. Nordal har også designet flere skjulere der kan hænge fra loftet, hvilket er genialt hvis pladsen er trang, eller hvis du blot ønsker at live lidt op i et hjørne i din stue. Bloomingville laver også de fineste dekorative skjulere med mønster i stentøjet, eller med et malet motiv, og bruger en masse flotte farver. Og de har flere skjulere med snore i så de kan hænge fra loftet.
Ib Laursen laver flere serier med potter lavet af stentøj, i mange farver og størrelser, nogle med riller i stentøjet. Vi har også de meget populære skjulere af Terrakotta - de er meget rustikke, lidt rå og fås i flere størrelser. Fra Ib Laursen har vi også et lille udvalg af skjulere lavet af glas, og så bruger Ib Laursen også metal med zink finish til at lave skjulere - de har et lidt "gammelt" og hyggeligt look. Skjulerne fås både med riller og med en glat overflade, og i flere størrelser.
Du kan også finde snore til potter og skjulere, så du kan hænge dem ned fra loftet, både indenfor, men også udenfor på din altan eller terrasse.
Vores helt små lerpotter, som er rigtig søde at lave små dekorationer i, finder du også her.
House Doctor, har med stor succes, lavet skjulere af beton, hvilket gir et helt unikt udseende. Se dem alle her og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp. Du kan skrive til os på kundeservice@mostersskur.dk eller ringe på 27 470 475. Eller kom forbi vores butik i Greve og så alle de flotte skjulere.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.