Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Hylder

Der er 33 varer.

Hylder er en god måde at skabe ekstra plads i alle hjemmets rum, og giver samtidig nogle muligheder for at lave nogle hyggelige områder i blandt andet dit køkken med opbevaringsglas, dåser og krydderurter. Vi har i denne kategori samlet et udvalg af hylder som er perfekte til alle formål. Den populære hylde i træ med metal stel fra Ib Laursen er bestemt et kig hver. Hylden er lavet med inspiration af det gamle retro look og er super fin at hænge flere samlet i forskellige højder. Og ikke mindst unika hylderne fra Ib Laursen, der er lavet af genbrugstræ og hvor ikke to er ens.

Viser 1 - 33 af 33 varer

En hylde i dag, er mere end blot et sted til at opbevare ting og sager - hylder, i sig selv, er med til at skabe en stemning, og til at dekorere det rum de hænger i. Her hos Moster`s skur, har vi forsøgt at ramme bredt med vores udvalg af hylder - kort sagt, vi har noget for enhver smag. Uanset hvilket rum hylden skal bruges i, eller hvilket formål hylden skal have, kan du finde den her. Hylder der hænges på væggen, har den funktion at ting kan komme op i højden, så de ikke fylder andre steder. Hvad enten det er opbevaringskrukker og krydderier i køkkenet, legetøjet inde i børneværelset, eller bøgerne i stuen eller kontoret, så vil hylder på væggene altid være den bedste løsning. Til bøgerne og mapperne, har vi gode dybe hylder, og til blomsterne og lysestagerne har vi mange smalle hylder at vælge i mellem.
Fra Ib Laursen har vi de mest fantastiske unika hylder, der er lavet af genbrugstræ fra Indien, og disse hylder er så absolut en af vores bedst sælgende varer - se selv hvorfor! Ikke to af hylderne er ens, og de kan skabe en ro og stemning i et rum - det meget mørke, ru og ujævne træ ser super godt ud på en hvid væg - her kommer hylden virkelig til sin ret. Placer lidt pynt, evt. et stearinlys på hylden, og se hvor meget hylden breder sig i rummet. Hylderne er ikke ret dybe, hvilket gør at de ikke fylder ret meget, og kan derfor hænge stort set over alt. Vi har flere andre hylder i træ, men også hylder i flere andre materialer. Små metal hylder i flere farver, som er perfekte til badeværelset eller i en lille entre. Vi har hattehylder til entreen, også med stang og kroge, så de samtidig kan fungere som en knagerække. Vi har også flere hylder der er kombineret med et spejl, og nogle med et lille skab - igen flere funktioner i èn, og en super god løsning i et lille rum, så småting, som nøgler og lig., kan placeres deri. Der er også hylder der kan bruges som natbord eller som et ekstra rum til sko og støvler.
Har du spørgsmål til en hylde, er du velkommen i vores butik i Greve, hvor vi altid er klar til at hjælpe.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.