Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Liste over varer fra producent Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma der er gode til at give vores hjem et unikt, antikt og lidt råt, men samtidigt hyggeligt, look. Og så er det kvalitetsprodukter til fornuftige priser. De er super gode til boligtekstiler som pudebetræk, vattæpper, sengetæpper, plaider, gulvtæpper & måtter, men de står også bag den populære Mynte serie, de er en køkkenserie med håndklæder, karklude og grydelapper, samt skåle, krus, kander & tallerkener. Og så er de ikke mindst kendt for alle deres rustikke UNIKA træprodukter hvor ikke 2 er ens. Ofte er møbler, kasser og bakker lavet af genbrugstræ der gir et hyggeligt og fedt udtryk.

Det danske firma Ib Laursen, der blev dannet i 1971, har deres helt egen stil der er nået ud til mange danske og udenlandske hjem. Deres designs er inspireret af de nordiske traditioner og har ofte et meget naturligt look. Deres afslappede og naturtro stil tilfører en varm og hyggelig atmosfære til alle hjemmet rum.
Mest af alt er de nok kendt for deres mange UNIKA produkter som ofte er lavet af genbrugsmaterialer, som gammelt flådetømmer fra indien eller genbugt omsmeltet glas. UNIKA betyder at hvert produkt er helt unikt. Da materialet er ujævnt og gammelt, og at produkterne er håndlavet gør at ikke 2 produkter er ens. Der vil være skrammer, revner, splinter, farve- og størrelses forskelle, hvilket er det fede ved deres UNIKA produkter. De har den klassiske murstensform, som er en af vores bedst sælgene varer, der kan bruges fra alt opbevaring af krydderier til små planter, blomster eller krydderurter. Og de laver også mange lækre UNIKA bakker, stager, skjulere og møbler.
I køkkenet er Ib Laursen også med. De designer fine viskestykker hvor der løbende kommer nye farver der følger årstiden og modens trend - super flotte i køkkenet:-) Og de står også bag den populære Mynte serie med håndklæder, karklude og grydelapper, samt skåle, krus, kander og tallerkener - det hele i mange skønne farver. Og køkkenredskaber samt skærebræt er de helt suveræne til at lave, og de bruger det skønne olieret oliventræ der er super flot at have stående fremme. Også tapasbræt af samme træsort er meget populære. Bestik, samt en masse enkle, billige og funktionelle opbevaringskrukker, laver de også. Og en masse fine salt & peber kværne der er SÅ flotte på bordet.
Til boligen laver de et utal af flotte vaser, lysestager og ikke mindst, flotte lys: kertelys, bedelys, kronelys, rustiklys, bloklys og selvfølgelig, deres meget populære kalenderlys i form af 24 bede- eller kertelys med hvert deres tal på.
Og så kommer vi ikke uden om alle deres flotte og rustikke skjulere i mange farver og flotte designs.
Boligtekstiler er de verdensmestre til og de laver de skønneste vattæpper, både ensfarvede og med flotte mønstre, og et hav af flotte pudebetræk i mange fine farver og af materialer som hør, bomuld og velour. Deres blomstret pudebetræk til kun 100,- er altid et kæmpe hit når foråret og sommeren nærmer sig:-) Og så laver de madrasser og hyndebetræk, gulvtæpper, måtter og plastiktæpper og alt mulig andet.

Mere
Viser 1 - 60 af 2177 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.