Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra Ib Laursen

Det danske firma Ib Laursen blev grundlagt i 1971 er er blevet populært i mange danske hjem grundet deres design i naturlige materialer og farver. Deres produkter har ofte et rustikt, og nogle gange et råt udseende, men frem for alt spreder deres produkter varme og tilfører en hyggelig stemning i både haven, på terrassen, i stuen eller køkkenet og i soveværelset, entreen og badeværelset. Kort sagt designer de til alle rum. Ib Laursen leverer i dag til mange lande og deres lækre designs, og deres afslappede og naturtro stil, har fundet vej til mange boliger over hele verdenen. 

Viser 1 - 50 af 2386 varer

Køber du et Ib Laursen produkt, køber du et dansk designet produkt med kvalitet i højsæde. Ib Laursen blev grundlagt i 1971, og deres evne til at følge tidens trend og hele tiden forny sig, er grunden til at de stadig er her i dag. Især deres populære UNIKA varer, hvor varen er håndlavet, og ofte er lavet af genbrugsmaterialer, og der derfor ikke er 2 der er ens, har de danske hjem taget til sig. Med gamle skibs tønder, træ der har været en del af en jernbane og gamle markedsborde fra Indiske markeder, har de skabt sig en stil som ingen andre kan gøre efter. Ud af disse materialer laver de en masse fede træhylder & trækasser, skabe & reoler, rammer & bænke og meget meget mere....


Til køkkenet laver de en masse lækre varer som skærebræt, bakker, vin- & vandglas, og serierne Mynte og Dunes, der består af kander, krus og skåle. I Mynte serier indgår også lækre strikkede karklude, håndklæder & grydelapper, alle lavet af 100% bomuld der har en god sugeevne. Og så har vi slet ikke tal på hvor mange skønne viskestykker der har designet - en ting er sikkert - der er mindst 1 det passer til netop dit køkken:-)


Ib Laursen står også bag den populære serie ALTUM der er en serie med lækre hudpleje produkter i behagelige dufte som duftposer, duftlys & duftpinde, lotion & håndsæbe, badebørster og meget mere. ALTUM indeholder også fine glasæsker til badeværelset, samt toiletrulleholdere. Og det hele i en fin, men enkel stil. Selv opvaskemiddel & opvaskebørster i super kvalitet er med i serien:-)


Og så er vi nødt til at fremhæve deres fantastiske lanterner - de fås i alle mulige afskygninger og størrelser, til rigtig gode priser. Glaslanterner med mørke metalkanter eller med messingkanter. Og lige netop messing kan Ib Laursen noget med. Se deres skønne glasæsker, glasbokse & spejle med messingkanter, og ikke mindst deres brug af messing i deres julepynt hvor der kommer nye varer hvert år.


Tekstiler til din bolig, alt fra pudebetræk & plaider til sofaen, til vattæpper & sengetæpper, madrasser til solsengen & hynder til havestolen, gummimåtter & dørmåtter og ikke mindst duge & gulvtæpper. Det hele i deres helt egen hyggelige stil.


Du vil også finde strandtasker / indkøbsnet, tørklæder og toilettasker - ja selv gardiner & håndklæder, knager & knagerækker, greb, s-kroge og deres MEGET populære metalskilte & magneter.


Vaser, lys & lysestager, pynt til sommeren, vandkander & ting til haven, baljer & kurve i alle størrelser og til alle formål.


Dyk ned i Ib Laursens univers og bliv inspireret:-)Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.