Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Kurve & kasser

Der er 39 varer.

Ønsker du en kurv der kan stå inde såvel som ude, så har vi lækre rattan kurve i mange størrelser og modeller - nogle foret med plastik indvendigt. Kurvene er slidstærke og kan stå udenfor om sommeren. 
På hegnet i haven, eller på væggen på altanen, pynter det altid med en fin vægkurv med blomster i. Her hos Moster's skur er vi vilde med vægkurve som udsmykning. Kurvene er flotte som dekoration, og kan bruges til både planter, blomster og opbevaring af haveredskaber, klude mm. Se vores store udvalg af vægkurve her.

Viser 1 - 39 af 39 varer

I denne underkategori er det kun fantasien der sætter grænser. Mulighederne med kurve og kasser er mange og vi er dermed sikre på at du vil kan finde lige præcis den kurv eller kasse som du går og drømmer om. Vores store udvalg af kurve kan benyttes til alle terrasser og haver. Vi har et stort udvalg af rattan kurve fra Ib Laursen og Aafod, som kan stå ude i alt slags vejr, og er derfor perfekte at plante i. Vi har dem i alle mulige modeller og størrelser, helt fra de små kurve til en fin blomst, til de helt store kurve til f. eks. et oliventræ. De fleste rattan kurve fra Ib Laursen er meget solide i enkle designs med plast indvendigt. Dem fra Aafod har typisk lidt mere kreative designs som de meget populære "dråbe" kurve og "tønde" kurve. De er super flotte at have stående med en stor blomst eller plante i. Fra begge leverandører har vi også et udvalg af vægkurve der er perfekte på plankeværket, men også til dig med en lille have eller en altan. Ligeledes finder du også et udvalg af altankasser og de super flotte altanpotter der er lavet af zink og malet i mange flotte farver - modsat kurve, er disse farvede altanpotter perfekte til dig der gerne vil have lidt kulør og farve på terrassen, altanen eller i haven. Til væggen har vi også trådkurve af metal med zinkfinish som gir et helt andet look end flettede kurve. Du finder også et par kurve med håndtag, der ikke er lavet af rattan, og derfor skal "ind" når det regner. Med håndtaget er det nemt at flytte kurven med blomster ind fra haven til den overdækkede terrasse om natten eller hvis det regner. Disse kurve fås også i flere forskellige størrelser og modeller. Vi har også en super flot cykelkurv af flettet pil:-)

Og så har vi kasserne fra Ib Laursen. De rå, flotte og helt unikke UNIKA trækasser fås i flere størrelser, nogle inddelt i rum, nogle med håndtag der er perfekte til dine haveredskaber, og nogle med tekst på siderne. Ordet UNIKA betyder at der ikke er 2 der er ens hvilket det er det fede ved at have flere stående sammen, f. eks. til krydderurter, da de matcher hinanden men alligevel ikke er ens.

Vil du gerne se kurvene så kom forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.