Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Lysestager

Der er 150 varer.

Én ting er sikkert – man kan aldrig få for mange lysestager. Denne kategori indeholder et bredt udvalg af vores lysestager. Tilføj stemning i alle hjemmets rum med flotte lysestager  - du finder dem af metal, træ, stentøj, zink, med messing finish og af glas, og alle i forskellige designs. Om du er til det rå og rustikke, romantiske eller klassiske og stilrene, så kommer du ikke til at gå forgæves i vores store univers af lysestager.

Viser 1 - 50 af 150 varer

Her har vi samlet vores udvalg af lysestager, hvor du finder stager til både til bedelys og kertelys. Vi har stager fra Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor, hver med deres egen stil. Vi ønsker med vores udvalg af stager, at hjælpe vores kunder med at finde inspiration til at skabe hygge, personlighed og atmosfære i deres boligindretning. Om du vælger den klassiske stage i messing, eller de unikke og dekorative glasstager, så vil de tilføje hygge og stemning. Den helt rigtige lysestage kan gøre forskellen, når man indretter et rum. Levende lys skaber altid en hel særlig stemning. Brug dine stage på spisebordet, på badeværelset, i soveværelset eller i andre rum. Vi har de helt små og enkle stager, som er fine at stille flere af sammen, når du dækker et bord - de fylder ikke ret meget, og et lys, eller flere, på bordet skaber altid en fantastisk stemning. Fra Ib Laursen har vi de søde små glasflasker med lysindsats som er et rigtig godt alternativ til den traditionelle stage. Ib Laursen laver også det meget populære glaskrukker med et metallåg, hvor der er plads til et lys - de lavet med forskellige farver låg og fås både til bedelys og kertelys. Disse glaskrukker bruges rigtig meget til jul, da du kan lave en dekoration nede i glasset og med lidt pynt på låget. Men du kan også bruge dem til en påskedekoration eller en fin sommerdekoration.
Nordal kan virkelig noget med lysestager og metal - de laver de flotte cirkler af sort metal, nogle der kan hænge og nogle der kan stå, til et almindeligt stearinlys eller til et bloklys. Især dem der kan hænge, er rigtig smarte hvis det kniber med pladsen i rummet. Se de runde cirkler, men specielt også deres nye hænge stager, Kobba. De ligner en lille urtepotteskjuler, men er til et stearinlys - de har et super flot design og fås i sort og med messing finish.
Fra House Doctor har vi de meget populære stager Anit, med messing finish, som har et enkelt og stilrent design. De er små og kan derfor bruges på et opdækket bord eller i vindueskarmen. De fås i flere størrelser og det ser rigtig godt ud at have flere stående sammen.
Stagerne fra Bloomingville er ofte meget kreative - de er rigtig gode til at designe stager af stentøj som er en dekoration i sig selv.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.