Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Loppefund

Der er 17 varer.

Her vil du finde ting der er rigtig gamle og brugte og tilføjer dette super fede look til dit hjem og have. Udvalget af varerne varierer og udskiftes, alt efter hvad vi kan købe hjem. Typisk får vi et læs 1-2 gange årligt. Vi har nogle gange kæmpe store zinkbaljer og naturligvis zinkskjulere i flere størrelser. Gamle trækasser og gamle tomme flasker som kan bruges til hele denne retro stil. Kig igennem og se om der ikke er en kasse til din have:-) Kontakt os endelig hvis du ønsker en vare der ikke er vist her. Så vil forsøge at hjælpe dig:-)

Viser 1 - 17 af 17 varer

Elsker du også gamle loppefund til din bolig og have? Det gør vi her i Moster’s Skur, men desværre er dét at finde de gamle loppefund ikke altid nemt og kan ofte være en tidskrævende opgave. Men vi gør alt hvad vi kan for at finde nogle gode, fine gamle retro ting og sager. Det kan være alt fra småmøbler som en lille skammel, taburet, trappestige, et lille bord eller bænk, til fede ting til haven som de skønne gamle & brugte zink baljer, spande eller zinkkasser. Vi elsker alt de gamle og brugte, da slitage bare gir den fede patina som ikke kan efterlignes - og vi kan slet ikke få nok af dem:-)

Vores loppefund er ting vi finder på markeder og ved kræmmere, og vi har også ind imellem en kunde der kommer ind med lidt gamle ting til os. Det særlige ved at finde loppefund er jo at vi ret ofte kun kan finde det ene skab, og det ene lille bord eller skammel. Det vil sige at ikke 2 ting er ens. Det helt særlige ved loppefund er også, at du efter vores mening, kan bruge dem i hele din bolig: en skøn gammel zinkkasse til opbevaring af magasiner eller strikketøjet i stuen. En zinkbalje med et fint oliventræ eller pelargonie i haven. Gamle henkogningsglas, flasker eller en vægt til køkkenet. En emalje spand eller vase til badeværelset. Mulighederne er mange og det er med stor forskellighed hvor stort udvalg vi har her i denne kategori. Vi kører jævnligt rundt og finder skønne gamle og brugte ting.

Ønsker du mere sjæl og charme til din have eller bolig, så bryd stilen med en skøn zinkbalje med blomster i, eller en gammel kurv med vattæpper, plaider og puder i. Det skønne ved de gamle loppefund er, at du kan mikse dem ind i den moderne, rustikke, og den skandinaviske stil. Og dén ene ting, kan fortælle en lille historie helt for sig.

Går du og leder efter det helt rigtige loppefund, og har du ikke fundet det her i vores Loppefunds kategori, så tøv ikke med at kontakte os. Måske vi kan hjælpe dig med at finde det du søger eller noget lignende. Kom forbi vores butik i Greve eller ring til os på telefon 27 470 475 eller skriv til kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.