Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Cardigan & strik

Der er 41 varer.

Leder du efter en lækker cardigan eller striktrøje? Her i Moster’s Skur har vi samlet alle vores cardigans og striktrøjer i den lækreste kvalitet i denne kategori. Du vil finde cardigans tynde og tykke med og uden knapper, samt lækre bløde striktrøjer tykke og lidt tyndere i både ensfarvede, stribede og multifarvede. Cardigans og striktrøjer kan bruges udover en top, T-shirt til bukser, kjoler, nederdele og shorts. De lækre cardigans og striktrøjer er alle forskellige fra Saint Tropez og Costamani. Du vil også kunne finde de populære basis cardigans fra Saint Tropez og Culture, som findes i mange forskellige farver

Viser 1 - 41 af 41 varer

Leder du efter en lækker cardigan eller striktrøje? Her i Moster’s Skur har vi samlet alle vores cardigans og striktrøjer i den lækreste kvalitet i denne underkategori. Du vil finde cardigans, tynde og tykke, med og uden knapper, samt lækre bløde striktrøjer, også både tykke og lidt tyndere - i både ensfarvede, stribede og multifarvede modeller. Cardigans og striktrøjer kan bruges udover en top eller en T-shirt til både bukser, kjoler, nederdele og shorts. De lækre cardigans og striktrøjer er alle forskellige fra Saint Tropez og Costamani. Du vil også kunne finde de populære basis cardigans fra Saint Tropez der findes i mange forskellige farver.

Du vil også finde de lidt tyndere cardigans fra Saint Tropez, der er perfekte til hverdag udover en T-shirt eller top. Vi har dem i flere forskellige farver så du mulighed for at tilpasse dem din stil og efter sæsonens farver. Du vil også finde de lidt tykkere cardigans med farver og mønstre, der er perfekte til de kolde sommeraftener eller kolde vinterdage.

Vi har også samlet vores udvalg af striktrøjer i den lækreste kvalitet du kan bruge året rundt. Saint Tropez laver bl.a. nogle super lækre bløde striktrøjer til en rigtig god pris. Find også en ensfarvet striktrøje, der er perfekt ud over en skjorte eller kjole. Vi har også striktrøjer, med flere forskellige farver, der er perfekte til et par slidte cowboybukser, en nederdel eller et par læderleggings.

Vores striktrøjer og cardigans er lavet af f.eks. bomuld, uld, polyester, nylon og flere forskellige materialer.

Cardigans og striktrøjer er noget de fleste kvinder elsker, specielt når vi snakker tidlig forår, efterår og vinter. Begge styles kan du bruge, når du slapper af derhjemme, til hverdag med en fin T-shirt eller top indenunder, som en overgangsjakke, hvis vejret ikke er for koldt, eller til den mere afslappede fest eller havefest. Du har mulighed for at style din cardigan eller striktrøje, som du ønsker, da disse aldrig går af mode.

Leder du efter den helt rigtige striktrøje eller cardigan? Så kig videre rundt her i kategorien eller kig forbi butikken i Greve.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.