Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra Nordal

Det danske Nordal er en familiedrevet virksomhed der designer tekstiler, møbler og interiør til de danske hjem. For de 3 søskende, der ejer Nordal, er det vigtigt at kombinere det smukke design, med både kvalitet og funktionalitet. De vil gerne inspirere danskerne til at lave deres egen personlige indretning, og der er noget til alle stilarter. De spænder bredt, lige fra de varme & rolige farver, til farvestrålende og lidt skæve design, som man ikke finder andre steder. Dyk ned i deres store og skønne univers og se hvad de har at byde på:-)

Viser 1 - 50 af 490 varer

FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET! Det er de 3 grundsten som de 3 Nordal søskende, Signe, Mads, og Emil, designer ud fra. Det var deres forældre, Annie og Ingolf Nordal, der i 1991 dannede virksomheden Nordal, der i dag er kendt af, og befinder sig i, rigtig mange danske hjem. De 3 søskende følger i deres forældres fodspor og designer unikke og dekorative produkter der skiller sig ud, og som man ikke finder andre steder. Gennem former og farver, detaljer og materialer, forsøger de at bringe stemning og personlighed ind i de danske boliger. Og så skal alle deres produkter være praktiske og funktionelle - det er derfor vigtigt for dem at kvaliteten er i orden. Det er også en af grundene til at Nordal i dag forhandler deres produkter i mange lande. Nordal følger tidens trend, og er samtidig nytænkende, og udgiver nye kollektioner 4 gange årligt. 


Nordal designer alt til din bolig, lige fra lækre møbler & flotte lamper af glas eller metal, quiltet vattæpper & sengetæpper i skønne farver og materialer, farvestrålende pudebetræk & fine hynder til havestolene, de lækreste køkkenserier bestående af flotte håndlavet skåle, kopper & krus, elegante vin- & vandglas, dekorative tallerkener & fade, fine og enkle duge & stofservietter, servietringe & super fine salt og peber strøer, viskestykker & karklude i en virkelig god kvalitet, pæne og funktionelle hylder til væggen, smukke spejle & stilrene fotorammer, lysestager, vaser & skjulere i lidt skæve og dekorative designs, flotte lanterner, bloklys & stearinlys i skønne farver, julepynt der bare har den der lille detalje der gør forskellen, vandkander med et eksklusivt look, måtter, bademåtter, dørmåtter & gulvtæpper, yoga serien Simple Days der indeholder alt hvad du skal bruge til din yogatime, hudplejeserien AYU fra Ayuryeda, der er en 5000 år gammel indisk naturmedicin med 3 forskellige dosher, kurve i lækre naturmaterialer, stilrene knagerækker, og ja, vi kunne blive ved med at opliste deres produkter:-)


Deres design spænder vidt. Du kan finde produkter i enkle design og i rolige farver, og produkter der er farvestrålende og vækker opsigt.


Kom forbi vores butik i Greve eller kontakt os på tlf. 27470475 eller skriv til os på mail kundeservice@mostersskur.dk. Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede:-) Søger du en bestemt vare, som du ikke kan finde på hjemmesiden, så kontakt os gerne og vi vil undersøge om vi kan skaffe den ønskede vare til dig:-)Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.