Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Liste over varer fra producent Nordal

Nordal er en dansk familieejet virksomhed der designer ting til hele boligen. De vægter det smukke og skønne design, sammen med funktionalitet, og forsøger dermed at bringe personlighed og varme ind i danskernes hjem. Deres stilarter spænder vidt og de designer pudebetræk og vattæpper med kvalitet for øje. Ligeledes er deres gulvtæpper og måtter lavet i rolige farver, med smukke mønstre, og alle af slidstærke materialer i en rigtig god kvalitet. Nordals vaser og skjulere er ofte anderledes, men super flotte, og de er også repræsenteret i vores køkken afdeling.

Nordal blev i 1991 grundlagt i Danmark af Annie og Ingolf Nordal, og i dag bliver Nordal drevet af parrets 3 børn. De vægter det unikke og det kreative når de designer deres produkter, og de vil gerne skille sig ud fra mængden. Med tiden blev Nordal internationalt kendt og de leverer i dag til rigtig mange lande. Mange kunder er rigtig glade for Nordals produkter da de altid er funktionelle, dekorative og i en rigtig god kvalitet.
Især deres lamper er meget populære. De designer skønne glas lamper der tilfører hygge og personlighed til rummet - og til alle hjemmets værelser. De spænder vidt i stilarter fra den bløde, elegante & romantiske til det rustikke & rå.
Nordal laver en masse skønne vaser, skjulere og stager der altid har et dekorativt touch, og ofte et meget anderledes udtryk. Deres leg med farver og former gør at produkterne bliver unikke og meget kreative. De går tit forrest når det gælder trenden & moden, og holder sig aldrig tilbage.
Til jul er de altid klar med skønne julekugler, især dem af glas med overtrukket velour, i mange flotte farver, er altid populære.
Boligtekstiler designer de også og deres vattæpper med store blomster er en klassikker som vi sælger rigtig mange af. Vattæpperne har bare en udstråling, med de flotte farver og store blomster, som ingen rigtig kan gøre efter. De laver også en masse skønne pudebetræk og også her bruger de kreative motiver og flotte farver.
Nordal laver gulvtæpper og måtter som har et helt særligt look og tilfører en masse varme og hygge til rummet.
Ligeledes er deres glas, kopper, skåle og bakker til køkkenet af en rigtig god kvalitet og med et udtryk du bare ikke finder andre steder.
Nordal står også bag yoga serien Simple Days der indeholder alt hvad du skal bruge for at dyrke yoga - måtter, remme, puder og meget mere. De er også bag hudplejeserien AYU, der er lavet efter den 5000 år gamle indiske ayurvediske teori om at alle mennesker født med en sammensætning af fem elementer: luft, vand, ild, jord og rum. Serien består af 3 forskellige doshaer; Kapha, Piia og Vata som alle har deres egne skønne & rene duft.
HERB er en rengøringsserie der er baseret naturlige ekstrakter og skåner din hud. Der er alt fra opvaskemiddel og universalrens til glasspray og vaskemiddel. Og så er det miljøvenligt:-)
Kort fortalt, Nordals produkter er værd at prøve:-)


Mere
Viser 1 - 60 af 483 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.