Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Armbånd - Friihof + Siig - "Dots"
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Armbånd

Der er 88 varer.

Her finder du et udvalg af vores armbånd fra det danske firma Friihof + Siig, men også armbånd fra Ib Laursen. Især armbånd med en masse små perler, i alverdens farver og farve kombinationer, er det helt store hit blandt vores kunder. Perlearmbånd fra Friihof + Siig sælges enkeltvis fra kun 100,- og nogle er monteret med en forgyldt lås. Ib Laursen sælger sine armbånd i et sæt, ofte med 6 eller 8 forskellige. Fra Friihof + Siig har vi guldarmbånd hvor armbåndets kerne er lavet af messing og belagt med 16 karat guld eller, og hvis det er sølv, belagt med rhodium, som giver et sølv finish.

Viser 1 - 50 af 88 varer

Et armbånd er et ringformet smykke som du bærer rundt om håndledet. Et armbånd kan, som andre smykker, være med til at pifte et lidt kedeligt outfit op når du føler der skal ske noget mere - at der skal være lidt mere liv og farve til. Hos Moster`s skur har vi både et udvalg af armbånd fra FRIIHOF + SIIG, der er lavet af snor med perler, eller af en kerne af messing der er belagt med 16 karat guld eller rhodium (der ligner sølv). De er alle nøje udvalgt af vores personale, alt efter hvad vi ved falder i vores kunders smag.

Der er armbånd til både hverdag og til festlige begivenheder. I vores sortiment af perlearmbånd er der både de rustikke og de fine perler i store og små størrelser, med og uden vedhæng, og i alle regnbuens farver - så der er armbånd til enhver smag. Fordelen, og det ekstremt fede samt fine ved perlearmbånd, er at du kan have flere armbånd på dit håndled ad gangen, og at du kan blande og mikse farverne på kryds og tværs så de lige passer til dig. Via dine farvekombinationer kan du vise lige præcis hvem du er og hvad du gerne vil udtrykke. Et armbånd er også rigtig pænt sammen med et ur samt et par ringe. Vi følger hele tiden modens trend og får løbende nye armbånd.

Du kan komme forbi vores butik i Greve hvor du kan se hele udvalget og prøve armbåndene. Vi står altid klar til at hjælpe. Bor du ikke lige i nærheden kan du ringe til os på telefon 27 470 475 eller skrive til os på kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.