Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Påskeæg mangotræ mellem - Ib Laursen m/ mønster
Påskeæg m/ mønster i metal - Ib Laursen Lille
Påskeæg m/ mønster i metal - Ib Laursen Stor
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Påske

Der er 63 varer.

Påsken er en hyggelig højtid med mulighed for forår i luften. Med blomster som titter op af jorden, er dette en højtid som skal fejres. Her i Moster's Skur har vi også et bud på hvordan du kan påskehygge i din bolig; hvad enten det er med påskeharer, påskeæg, kyllinger, fugle eller dejlige påskeæg der kan nydes. Her i påske kategorien vil vi vise dig lidt påskepynt i den rustikke, enkle og fine retro stil fra Ib Laursen, skønne Easter parade og påske servietter til påskebordet fra Maileg, samt andre søde påske nyheder.

Viser 1 - 50 af 63 varer

Pynter du også op til påske? Påsken er en hyggelig tid, hvor foråret er kommet, eller er godt på vej. De små planter titter op af jorden, som du kan ta med ind og dekorere sammen med skønne påskeæg og harer fra Ib Laursen. Du kan også sætte en skøn løgplante i en lille skjuler eller i en murstensform, sammen med lidt hø - sæt en lille påskehare, kanin eller påskeæg i som ekstra pynt. Du kan også sætte forskellige bloklys og stager sammen, og pynte op med en eller flere af de skønne Easter Parade fra Maileg. Foråret, og dermed påsken, byder også på fine blomstrende grene, som er fantastiske at pynte med påskeæg i forskellige farver, mønstre og materialer. Denne højtid er et dejligt lyspunkt og en tid med længere, lysere og varmere dage. Her i Moster's Skur har vi i påske kategorien valgt at koncentrere os om de primære påsketing, som æg, kyllinger, fine ting til ophæng, samt ting som er nemt at lægge i fade med lys og løgplanter. Du vil også kunne finde glasklokker og kurve som du kan dekorere. Vi har bestemt ikke vist dig alle de muligheder, som du kan lege med, så ønsker du mere inspiration, flere idéer eller andre muligheder, anbefaler vi dig bestemt, at du kigger lidt nærmere på vores kategori "Boligen", hvor du vil finde flere underkategorier som kan bruges til påske, som lysbakker, glasæsker, stager, samt kurve som du kan dekorere eller lave æggeleg med.

Når vi snakker påske er der måske mange af jer som holder påskefrokost, eller bare hygger en del mere, med god mad og vin - og hertil laves en bordopdækning med fine påske servietter. Her vil vi gerne slå et slag for Mailegs skønne påske servietter, i forskellige farver og mønstre, aflange og firkantede. Og sidst, men ikke mindst, er påsken også en tid, hvor det er hyggeligt at give et påskeæg eller en påskegave - her kan vi klart anbefale Mailegs fine dyr, kaniner, mus eller harer, som du kan lægge i en dåse eller i et påskeæg. Du kan også købe en pose med skønne chokolader som kan ligge i et æg, eller forære de fine Easter Parade figurer fra Maileg som påskegave eller værtindegave. Der er masser af gave idéer til både børn og voksne. Rigtig god påske:)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.