Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Lysbakke / Bakke store - Messing finish - House Doctor
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fade & lysbakker

Der er 82 varer.

Hos Moster's skur finder du fade og lysbakker til ethvert behov. Skab hygge og personlighed i hjemmet med forskellige dekorative løsninger, ved brug af et lækkert fad eller en lysbakke. Ønsker du mere orden og samling på dine småting på kommoden eller nøgler mv. i entréen, så brug et lækkert fad som løsningen - både praktisk og smukt. Hos os kan du finde fade og lysbakker i forskellige materialer og farver.

Med vores store udvalg af fade og lysbakker, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, hvis du ønsker at blive hjulpet lidt på vej, når den næste dekoration skal laves eller praktiske løsning findes.

Viser 1 - 50 af 82 varer

Der er ikke noget der skaber hygge og atmosfære i hjemmet, som fade og lysbakker. I dette afsnit har vi samlet et bredt udvalg af forskellige fade og lysbakker med et utal af anvendelsesmuligheder. Med vores store udvalg af fade og lysbakker, er det kun fantasien der sætter grænser. Se vores runde lysbakker med en lav kant fra Ib Laursen, med zink- eller sort finish - de fås i mange størrelser. Brug lysbakkerne under et lys i en lanterne, som en underskål til en urtepotte eller til en dekoration. Men du kan også blot sætte den på dit bord, med et bloklys stående på, så lyset ikke ødelægger din bordplade. Se også dem af metal med zink finish og bølget kant - der er super søde og gir en mere dekorativ effekt at have stående under et lys. Både Ib Laursen og House Doctor laver også runde fade med en lidt højere kant, med enten messing- eller sølvfinish, og de kan, med deres indprentede mønster, også fungere som en lille skål til små ting, f.eks. til dine nøgler i entreen eller til dine smykker i soveværelset. Vi har fade der er større og som er perfekte til en dekoration. Stil et bloklys på fadet og pynt med grene, farver og små kyllinger til påske, eller med gran og julekugler til jul. De store bakker kan også bruges til servering af små ting der ikke vejer så meget - måske et glas vand og en lille skål med snack:-)

De fleste lysbakker og fade er runde men vi har nogle flotte aflange, lavet af metal og af emalje. De er super flotte at dekorere med flere lys ved siden af hinanden, f.eks. som alternativ til den klassiske runde adventskrans, men du kan også sætte små blomster i og sætte lidt pynt sammen med.

Og så har vi den helt store, og fantastisk smukke, bakke af kejsertræ med høj kant fra Bloomingville, som er perfekt til at dekorere i. Har du god plads i din stue eller i køkkenet, så er bakken super flot at have stående på kommoden eller et sidebord.

HUSK at vi altid sidder klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, hvis du ønsker lidt inspiration eller vejledning, når den næste dekoration skal laves. Kom forbi vores butik i Greve eller kontakt os på 27 470 475 eller kundeservice@mostersskur.dk.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.