Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nisser & engle

Der er 13 varer.

Ingen jul uden nisser og engle - sådan er det bare!! Derfor har vi hos Moster's skur samlet et stort udvalg af nisser og engle til dig her. De fås af keramik, metal, stof og papir - og der er nogle der kan stå og andre der kan hænge:-) Brug dem i vinduet, på juletræet eller som en del af din juledekoration. Se det hele her og lad dig inspirere, eller kom forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe:-) Udvalget af nisser & engle er fra Ib Laursen og House Doctor.

Vi har samlet alt vores Maileg jul for sig selv. Se vores store udvalg af Maileg nisser og Maileg julepynt

Viser 1 - 13 af 13 varer

Smukke engle

Nisser og engle hører julen til og derfor har vi hos Moster's skur samlet et udvalg til dig her. Vi håber at du kan blive inspireret til hvad du kan bruge, og hvordan du kan pynte dit hjem op til jul. Fra Ib Laursen har vi flere forskellige engle med meget forskelligt udseende og af forskellige materialer. Vi har de populære små engle lavet af stof i forskellige farver, fra serien My Nostalgic Christmas, som kan hænges op. De er vildt søde i vinduet, på en gren, og selvfølgelig på juletræet:-) Men de er også perfekte at bruge i en juledekoration. I samme serie fås englene i en lidt større udgave som kan stå. De er rigtig fine på et bord, i en vindueskarm eller som en del af en juledekoration. Vi har også de fineste engle med lange fjer - både stående og til at hænge. Og de helt store stofengle har vi naturligvis også:-) Fra House Doctor har vi de populære engle lavet af papir med snor til ophæng.

Skønne nisser

Ib Laursen designer hvert år et julepar, en nisse pige og en nissedreng, og hvert år i en ny fin udgave. De er så søde og passer ind i stort set ethvert hjem. De kan sidde på en hylde, men er også perfekte i sofaen eller lænestolen. Og i julekollektionen 2023 er nisserne lavet i 2 forskellige farver & i 2 forskellige størrelser - de er bare super søde:-) Og kender du Ib Laursens vild populære yoga damer? De laves også i en juleudgave. Vi har de sødeste nissepiger der står/sidder i yoga positurer - de er slet ikke til at stå for:-) Og så er de en perfekt værtindegave i julemåneden:-)

Maileg julepynt & nisser

Leder du efter Mailegs nisser? Dem har vi samlet dem for sig selv. Du kan klikke på linket og komme direkte over i afsnittet med Maileg: Maileg nisser og Maileg julepynt.

Har du brug for hjælp?

Hvis du ønsker vores vejledning til hvordan du pynter dit hjem op, så det harmonerer med din stil, så kontakt os endelig. Også hvis du har en forespørgsel på noget bestemt julepynt du ikke kan finde, eller blot andre spørgsmål vedr. jul. Du kan ringe på nr. 27 470 475 eller skrive til os via mail: kundeservice@mostersskur.dk. Og du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor alle julevarerne er udstillet og hvis du vil have lidt inspiration:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.