Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nisser & engle

Der er 24 varer.

Ingen jul uden nisser og engle - sådan er det bare!! Derfor har vi hos Moster's skur samlet et stort udvalg af nisser og engle til dig her. De fås af keramik, metal, stof og papir - og der er nogle der kan stå og andre der kan hænge:-) Brug dem i vinduet, på juletræet eller som en del af din juledekoration. Se det hele her og lad dig inspirere, eller kom forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe:-)

Se vores store udvalg af Maileg nisser HER og Maileg julepynt HER

Viser 1 - 24 af 24 varer

Nisser og engle hører julen til og derfor har vi hos Moster's skur samlet et udvalg til dig her. Vi håber at du kan blive inspireret til hvad du kan bruge, og hvordan du kan pynte dit hjem op til jul. Fra Ib Laursen har vi en masse forskellige engle med meget forskellige udseende og af forskellige materialer. Vi har de meget populære små engle lavet af stof i forskellige farver, fra serien My Nostalgic Christmas, som kan hænges op. De er vildt søde i vinduet, på en gren, og selvfølgelig på juletræet:-) Men de er også perfekte at bruge i en juledekoration. I samme serie fås englene i en lidt større udgave som kan stå. De er rigtig fine på et bord, i en vindueskarm eller som en del af en juledekoration.

Og kender du Ib Laursens vild populære yoga damer? De laves også i en juleudgave. Og vi har både nissepiger der i yoga positurer og fantastiske søde julemænd der ligeledes dyrker yoga - de er slet ikke til at stå for:-) Og så er de en perfekt vært/værtindegave i julemåneden:-)

Ib Laursen designer hvert år et julepar, en nisse pige og en nissedreng, og hvert år i en ny fin udgave. De er så søde og passer ind i stort set ethvert hjem. De kan sidde på en hylde, men er også perfekte i sofaen eller lænestolen.

Engler af metal med snor til ophæng har vi selvfølgelig også. Og der er flere udgaver at vælge mellem, samt hvide engle af porcelæn. Englene af porcelæn har et meget enkelt design og er smukke på en juletræ. De fås også i en større udgave som kan stå. Og så har vi de kære engle med fjer, både til ophæng og som stående, som slet ikke er til at stå for. De er så fine at have stående i en vindueskarm eller hængende i et vindue. De fås både i hvide og lyserøde.

Leder du efter Mailegs julenisser, så klik HER

Har du forespørgsel på noget bestemt julepynt du ikke kan finde, eller blot andre spørgsmål vedr. jul, så kontakt os gerne. Du kan ringe på tlf. nr. 27 470 475 eller skrive til os via mail: kundeservice@mostersskur.dk. Og du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor alle julevarerne er udstillet og hvis du vil have lidt inspiration:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.