Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Møbler

Der er 132 varer.

Skønne møbler fra Nordal, House Doctor og Ib Laursen er de primære leverandører af vores møbler. Vi forsøger at have alle de afbillede møbler på lager, men har flere som er bestillingsvarer - dette vil fremgå af teksten under den enkelte vare. Søger du et bestemt møbel, men kan ikke finde det, så hold dig endelig ikke tilbage og ring da gerne til os, så hjælper vi hellere end gerne...
Fragten er GRATIS, så længe du handler for over kr. 499,- dog vil der være et fragtgebyr på de store møbler, da de vil blive leveret på en palle med en fragtmand - dette vil fremgå af teksten under den enkelte vare.

Viser 1 - 50 af 132 varer

I denne kategori har vi samlet et udvalg af møbler som kan bruges i mange af hjemmets rum og værelser. Alle vores møbler leveres af leverandørerne Ib Laursen, Bloomingville, House Doctor og Nordal, der alle har deres egen stil som præger deres designs. Du vil finde flotte reoler lavet af materialer som metal, træ og bambus, i alle mulige stilarter, både til at stå på gulvet og til at hænge på væggen. Mangler du en ny vinreol, så er det også her du finder den:-) Til mindre opbevaring, eller blot som en dekoration af væggen, har vi en masse flotte hylder du kan vælge mellem - og vi har hylder til alle rum, lige fra badeværelset til stuen.
Greb til dine skuffer eller skabslåger har vi også samlet her, og vi synes selv at vi har et rigtig godt udvalg til dig. Der er de klassiske runde og enkle greb, og så er der dem med flotte farver og mønstre - der er helt sikkert et greb der passer til din smag:-)
Borde, både sofaborde, sideborde og konsolborde, samt stole kan vi også hjælpe dig med, og så har vi et udvalg af rigtig fine taburetter. Bænke er blevet meget populære at bruge som en dekorativ genstand i rummet og er ikke længere kun beregnet til at sidde på. Vi har samlet et udvalg af bænke i flere forskellige stile - store som små. Og vi må fremhæve Ib Laursens unika træmøbler som har et super lækkert og unikt look. De fleste af deres træmøbler er lavet af indisk genbrugstræ - ligeledes med deres unika træhylder. Men vi har også hylder i alle mulige andre materialer og designs - se selv her!
Under havemøbler vil du se et udvalg Ib Laursens bambusmøbler som er rigtig flotte at have stående i haven, udestuen eller på terrassen. Se under kategorien "Tekstiler" hvis du vil have hynder og puder til dine bambusmøbler.
Vi har også et udvalg af vægskabe, inklusiv de meget populære glasskabe fra Ib Laursen, hvor alle flader er af glas og en metalramme med messing- eller zinkfinish. De er en af vores bedst sælgende varer og passer perfekt ud til badeværelset. Ib Laursen laver også et større glasskab med mørkt metal, Brooklyn, samt træ skabe med glaslåger. Vi har også nogle super flotte glasskabe der er designet til at stå, evt. på en kommode, hvori du kan lave din egen dekoration.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.