Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Sæbedispenser, sæbeskåle & tandkrus

Der er 54 varer.

Her i denne underkategori, har vi her hos Moster`s skur, samlet det bedste af det bedste til vasken på dit badeværelse. Vi har et udvalg fra leverandørerne Nordal, Bloomingville, Meraki og Ib Laursen. Du vil finde sæbeskåle og sæbedispensere. Vi har også ophæng til din shampoo som du kan hænge i dit bad. Og bakker til alt fra din håndsæbe til din svamp og ansigtsprodukter. Og vi har det hele i mange flotte farver og af materialer som emalje, glas, stentøj og marmor - og især Nordal kan noget specielt med marmor. De deres flotte marmorprodukter både i lys og mørk marmor.

Viser 1 - 50 af 54 varer

Vil du gerne pifte dit badeværelse lidt op? Så lad os hjælpe dig godt på vej:-) Nogle gange skal der ikke så meget til - en enkelt sæbedispenser på din vask, kan ændre hele udseendet. Vi har nogle rigtig flotte sæbedispensere fra Nordal, House Doctor, Ib Laursen og Bloomingville. Ib Laursen laver deres sæbedispensere af glas i forskellige stilarter - bla. en af brunt glas, der er meget anderledes, men som gir et fedt look på vasken i et hvidt badeværelse - og så kan du også få et tandkrus der passer til. Ib Laursen laver også dispensere med et flot mønster i glasset med en sølvfarvet pumpe, som passer til ethvert badeværelse - og du kan også bruge dem ved din køkkenvask:-) Fra House Doctor og Bloomingville har vi dispensere lavet af stentøj som gir et helt andet udtryk. Der er en lidt rå stil over dispenserne fra House Doctor, der har et fedt farvespil. Dispenseren fra Bloomingville, også af stentøj, har et meget elegant look i en mørk grå farve som er rigtig fin.
Ib Laursen laver nogle enkle og rigtig søde sæbeskåle af emalje, og to af dem er designet til at hænge på væggen. De har begge rigtig fine detaljer og er rigtig flotte at hænge op i køkkenet - f. eks. på trævæggen i køkkenet i dit sommerhus:-) Har du en lille vask uden plads til sæbe, så stil de flade sæbeskåle på en lille hylde over vasken. Der er bare noget ved disse emalje sæbeskåle der signalerer hygge og sommerhus:-) Et tandkrus i samme design kan du også finde her.
Fra Nordal vil du se deres marmor serie af små bakker, skåle, tandkrus og dispensere. Bakkerne er fine til at stille på vasken med din dispenser stående på. Du kan også bruge både bakkerne og skålene til din svamp og andre renseprodukter.
Fra Meraki har vi også flotte bakker og de lidt større kan du bruge til at samle dine hudpleje produkter på - det gir lige et lille ekstra dekorativt touch:-)
Meraki laver nogle super flotte og enkle ophæng til deres flasker med sæbe, shampoo, balsam og body wash. De er geniale at hænge op i badet, men de fylder så lidt, at du sagtens kan hænge den op, enten over eller ved siden af, din vask.
Se dem alle sammen lige her

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.