Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Greb & kroge

Der er 47 varer.

Vores efterhånden brede udvalg af greb, knop og beslag, gør at du kan finde lige det der passer ind i dit hjem. om du elsker den antikke, romantiske eller den moderne og minimalistiske stil. Hos os finder du over 30 forskellige greb og vi får hele tiden nye, beslag og knopper. Vores greb er nemme at montere og kræver ofte ikke de store håndværks færdigheder.

Hvis du har brug for at se grebene sidde på en skuffe, kan du altid komme ned og besøge os i butikken i Greve eller kontakte kundeservice, så hjælper vi gerne med at sende et par billeder, og undersøger også gerne, om vi kan skaffe flere greb hjem, end dem der står tilgængelige på vores hjemmeside.

Viser 1 - 47 af 47 varer

Dine greb har stor betydning for helhedsindtrykket på dine skuffer og skabe. Her har vi samlet et bredt udvalg af greb og knopper for enhver smag, stil og prisniveau. Ib Laursen fremstiller nogle smukke greb i forskellige materialer, som på hver deres måde tilføjer noget unikt til din boligindretning. Vi har greb lavet af keramik, enkeltfarvet eller med mønster, samt af støbejern for et mere romantisk og antikt look. Lige præcis det antikke look er Ib Laursen rigtig dygtig til at fremstille, og det får din skuffe eller skabslåge til at fremstå helt unik. Ib Laursen laver også de meget populære små runde greb med buer, som fås i flere farver, og sælges til en rigtig god pris. Med Ib Laursens greb af mangotræ og læderstropper, udfordrer de lidt den klassiske forestilling om et greb.

Nordal laver nogle skønne greb hvor de kombinerer marmor med guld farvet metal og greb lavet af horn fra en ko, også kombineret med guld farvet metal. Alle disse greb har et anderledes og lidt eksklusivt udseende. Nogle af grebene er lidt større end et almindeligt greb, så har du store låger, og vil have greb der fylder lidt, så skal du kigger nærmere på Nordals greb.

Hvis du er mere til det stilrene og enkle look, har vi nogle fine greb fra House Doctor, med messing finish eller sorte, som har en enkel, pæn og glat overflade. sæt dit personlige præg på dine skuffer og skabe.

Greb og knopper er perfekt til fornyelse i køkkenet, af skuffer og skabe, på en kommode, et skab eller skænk - en let og enkel måde at puste nyt liv i din indretning, og skifter du greb på alle dine skuffer og låger i køkkenet, kan det give et helt nyt look - og det er en billig måde at forny dit køkken på:-)

Her finder du også et stort udvalg af s-kroge som er perfekte til opbevaring af køkkenudstyr, viskestykker eller overtøj. Brug s-krogen på en bøjlestang i køkkenet, entréen eller på et værelse.

Hvis du har brug for at se grebene sidde på en skuffe, kan du altid komme ned og besøge os i butikken i Greve, eller kontakte os på telefon 27 470 475 eller skrive til kundeservice@mostersskur.dk - så hjælper vi gerne med at sende et par billeder, og undersøger også gerne, om vi kan skaffe flere greb hjem, end dem der står tilgængelige på vores hjemmeside.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.