Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Greb & kroge

Der er 46 varer.

Vores brede udvalg af greb, knopper, kroge og beslag, gør at du kan finde lige det der passer ind i dit hjem. Søger du antikke, romantiske eller den moderne og minimalistiske stil. Hos os finder du over 30 forskellige greb og vi får hele tiden nye beslag og knopper. Vores greb er nemme at montere og kræver ofte ikke de store håndværks færdigheder.

Hvis du har brug for at se grebene sidde på en skuffe, kan du altid komme ned og besøge os i butikken i Greve eller kontakte kundeservice, så hjælper vi gerne med at sende et par billeder, og undersøger også gerne, om vi kan skaffe flere greb hjem, end dem der står tilgængelige på vores hjemmeside. Se også vores store udvalg af knager og knagerækker.

Viser 1 - 46 af 46 varer

Greb og knopper til din stil og prisniveau

Dine greb har stor betydning for helhedsindtrykket på dine skuffer og skabe. Her har vi samlet et bredt udvalg af greb og knopper for enhver smag, stil og prisniveau. Ib Laursen fremstiller nogle smukke greb i forskellige materialer, som på hver deres måde tilføjer noget unikt til din boligindretning.

Vi har greb lavet af keramik, enkeltfarvet eller med mønster, samt af støbejern for et mere romantisk og antikt look. Lige præcis det antikke look er Ib Laursen rigtig dygtig til at fremstille, og det får din skuffe eller skabslåge til at fremstå helt unik. Ib Laursen laver også de meget populære små runde greb med buer, som fås i flere farver, og sælges til en rigtig god pris. Med Ib Laursens greb af mangotræ og læderstropper, udfordrer de lidt den klassiske forestilling om et greb.

Eksklusive greb fra Nordal

Nordal laver nogle skønne greb hvor de kombinerer marmor med guld farvet metal og greb lavet af horn fra en ko, også kombineret med guld farvet metal. Alle disse greb har et anderledes og lidt eksklusivt udseende. Nogle af grebene er lidt større end et almindeligt greb, så har du store låger på en kommode, et skab eller skænk og vil have greb der fylder lidt, så skal du kigger nærmere på Nordals greb.

Stilrene greb fra House Doctor

Hvis du er mere til det stilrene og enkle look, har vi nogle fine greb fra House Doctor, med messing finish eller sorte, som har en enkel, pæn og glat overflade. Sæt dit personlige præg på dine skuffer og skabe med et skabsgreb eller skuffegreb til din stil.

De smukke messinggreb fra House Doctor tilfører en tidløs elegance til din boligindretning. Messinggrebene er lavet af høj kvalitet og har en klassisk glød, der passer perfekt til forskellige møbler og skabe. Med vores udvalg af messinggreb kan du nemt opgradere dine skuffer, skabe eller kommoder med en sofistikeret touch.

Forny dit køkken og hjem med køkkengreb og køkkenknopper

Køkkengreb og køkkenknopper er perfekte til fornyelse i køkkenet af skuffer og skabe - en let og enkel måde at puste nyt liv i din indretning, og skifter du greb på alle dine skuffer og køkkenlåger, kan det give et helt nyt look - og det er en billig måde at forny dit køkken på.

Praktiske og stilfulde håndklædekroge til dit badeværelse

Vores udvalg af håndklædekroge er ideelle til at organisere og opbevare dine håndklæder på en praktisk og stilfuld måde. Vores håndklædekroge er tilgængelige i forskellige designs og materialer, der passer til enhver smag og indretning. De er nemme at sætte op og giver dig mulighed for at hænge dine håndklæder tæt på brusebadet, badekarret eller håndvasken for nem adgang. Uanset om du søger en enkelt håndklædekrog eller flere til at opfylde dine behov, har vi de perfekte løsninger for dig. Håndklædekroge er en praktisk tilføjelse til ethvert badeværelse og hjælper med at holde tingene organiseret og ryddelige.

S-Kroge til praktisk opbevaring og organisering

Her finder du også et stort udvalg af s-kroge som er perfekte til opbevaring af køkkenudstyr, viskestykker eller overtøj. Brug s-krogen på en bøjlestang i køkkenet, entréen eller på et værelse. 

Kontakt os for vejledning og besøg os i butikken i Greve 

Hvis du har brug for at se grebene sidde på en skuffe, kan du altid komme ned og besøge os i butikken i Greve, eller kontakte os på telefon 27 470 475 eller skrive til kundeservice@mostersskur.dk - så hjælper vi gerne med at sende et par billeder, og undersøger også gerne, om vi kan skaffe flere greb hjem, end dem der står tilgængelige på vores hjemmeside. Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.