Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Lyskæde - indendørs & udendørs

Der er 15 varer.

Lyskæder er super gode til at skabe hygge og stemning i hjemmet, og kan anvendes på mange forskellige måder, i mange af hjemmets rum - både inde og ude.  Se de fine lyskæder fra Ib Laursen med små nærmest usynlige lys på en tråd, hvor det hele går ud i ét i størrelserne 20 eller 40 LED lys. Fra House Doctor har vi de længere lyskæder på messingtråd eller sølvtråd med 80 pærer.. Lyskæden bruger batterier, har en smart timer funktion, og kan bruges både inde og ude. Derudover er der lyskæder med små pærer formet som motiver. Hos Mosters skur elsker vi lyskæder og mener ikke at de kun kan bruges til ophæng. Anvend dem i en glasklokke, glasæske, lanterne, en vase eller vikle den rundt om noget som gerne må fremhæves.

Viser 1 - 15 af 15 varer

Lyskæder er ikke bare noget der hører julen til; de kan og bør bruges hele året - både ude som inde. Generelt er det bare super hyggeligt med lys når mørket træder ind - ligegyldigt om det er en sen sommeraften eller en sen vinter eftermiddag. For lys er bare hyggeligt, og med en lyskæde kan du gøre det endnu mere hyggeligt. Tag f. eks. en lanterne eller en lygte: læg en lyskæde ind/ned i og sæt den på timer. Det gir et helt andet lys end et almindelig stearinlys, fyrfadslys eller LED lys gør, og om sommeren kan du placere dem på terrassen eller i haven, og hygge med varme tæpper og bare nyde synet. Men også om vinteren kan du have lanterner stående f eks ved din hoveddør - her er lyskæderne med LED pærer formet som snekrystaller, stjerner eller hjerter perfekte. Men også indenfor i en mindre lanterne eller lygte - eller i en stor fyrfadsstage - gir de bare noget ekstra.
Og så er de jo helt fantastiske på et juletræ:-) De er så meget nemmere at have med at gøre end levende lys er - og vi sælger lyskæder med både 20, 30 og 40 pærer på. Nogle pærer hvorpå der er helt små dioder, nogle formet figurer og nogle formet som små pærer/kugler. Så med en lyskæde kan du have juletræet "tændt" hele tiden, og ikke kun når du er i nærheden pga. brandfare fra levende lys.
Og så må vi jo selvfølgelig også slå et slag for at bruge lyskæder til at oplyse dit vindue og altan, eller alle dine træer og buske i forhaven, indkørslen, terrassen og haven. Ingen jul uden oplyste haver:-)
Se alle vores lyskæder her og lad dig inspirere. Har du spørgsmål, eller ønsker du blot vores hjælp eller vejledning, så kontakt os gerne på telefon 27 470 475 eller på mail kundeservice@mostersskur.dk. Vi er altid klar til at hjælpe. Du er også mere end velkommen i vores butik i Greve.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.