Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Glasæsker

Der er 17 varer.

Glasæsken er en sød opbevaringsløsning, som er smuk at have stående i enhver boligindretning og er med til at holde orden i dine småting. Gå på opdagelse i vores store udvalg af glasæsker, her finder du glasæsker i forskellige størrelser, finish og prisniveauer. Mangler du opbevaringsløsningen, som samtidig er smuk og dekorativ, så kigger du det rette sted. En rigtig fin gaveidé til den kreative veninde med nips og dimser:)

Viser 1 - 17 af 17 varer

En fin glasæske til opbevaring, er både smuk at have stående og praktisk at bruge. I denne kategori finder du vores sortiment af glasæsker - hvad enten du er til klassiske glasæsker eller et lidt mere råt metallic look, så vil du finde æsken du søger her. En glasæske inddelt i flere rum, er perfekt til opbevaring af dine smykker, både i soveværelset eller på badeværelset. På badeværelset er det rigtig smart at bruge en lille glasæske med potpourri  eller en duftpose i - det gir en hyggelig stemning:-) På kontoret ser det rigtig flot ud at have en glasæske stående til små nips ting - det gir kontoret et rart look. Men du kan bruge glasæsker til stor set alt, og det ser bare super flot ud at have en eller flere stående. Vi har dem i stort set alle størrelser, fra de helt små til nips ting, til de helt store, hvor du selv kan dekorere med en fin udstilling i. Fra Ib Laursen har vi nogle glasæsker der er designet til en studenterhue - der er vildt populære og har metalkanter med hhv. mørk eller messing finish. Ib Laursen, har i deres Altum serie, flere glasæsker i mange størrelser, både med og uden låg. De er perfekte til opbevaring af små genstande på dit badeværelse. Du vil også finde glasæsker til servietter - både aflange og kvadratiske - og de er rigtig flotte på et opdækket spisebord.
Monograph by House Doctor laver glasæsker i et lækkert design og med en meget smuk messing finish. Deres æsker er aflange, så dine kuglepenne kan ligge i, og er rigtig gode til dit kontor - de laver også en brevbakke af glas, der er perfekt at mikse med en eller flere glasæsker.
Bloomingville har designet nogle små glasæsker med et fint mønster i glasset der er elegante at se på - de er søde at have stående fremme og kan bruges i alle dine rum.
Vi får løbende nye varer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på instagram, så bliver du informeret omkring nye varer og alle de gode tilbud. Har du spørgsmål til en vare, eller ønsker du vejledning, så kontakt os på mail: kundeservice@mostersskur.dk eller ring på nr.: 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.