Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

AYU plejeprodukter - Nordal

Der er 28 varer.

AYU er en lækker serie af plejeprodukter, som kommer fra Ayuryeda, der er en 5000 år gammel indisk naturmedicin. Ifølge den ayurvediske teori, er alle mennesker født med en sammensætning af fem elementer: luft, vand, ild, jord og rum - disse giver menneskets kropslige, mentale og følelsesmæssige karakteristika. At kende til din dosha giver dig nyttige og brugbare informationer. Serien består af 3 forskellige doshaer; Kapha, Piia og Vata som alle har deres egne skønne & rene duft. Produkterne er lavet af rene ayurytiske olier, udvundet af naturlige urter, som er dyrket i de indiske bjerge. I dette afsnit kan du se alle produkterne i de 3 doshaer. Vi har håndcreme, håndsæbe og olie, samt vægophæng der passer til flaskerne.

Se også vores yoga serie fra Simple Days, hvor alt yoga tilbehøret er lavet efter samme ayuryeda overbevisning.

Viser 1 - 28 af 28 varer

Produkterne er lavet af rene ayurytiske olier, udvundet af naturlige urter, som er dyrket i de indiske bjerge.
En dosha er grundlæggende livsenergier, som alle levende individer består af, og som er tilstede i hver celle, væv og organ.
AYU plejeserie er lavet på baggrund af denne videnskab, og indeholder ingredienser der er med til at holde vores krop i balance. Er vores krop i ubalance påvirker det vores energi niveau og fører til dårligt helbred og fordøjelse. Find din dosha type og vælg de produkter der passer til dig. I dag bliver vi udsat for stress og forurening hele tiden, og det er derfor vigtigt at pleje dig selv og din hud, med de rigtige produkter. AYU plejeserie består af super lækker håndsæbe, håndcreme og olie. De er også lavet fine vægophæng der passer til flaskerne, og laves med messing- og sort finish. Alle produkterne laves med både 50 ml og 200 ml.

De 3 doshaer er:
Kapha - Vand og jord. Du har en god og stabil energi og har normalt til fedtet hår - ofte tykt og skinnende. Du sover tungt og kan være kraftig bygget og har svært ved at tabe dig. Din hud vil være glat og uren, men store porer. Du er nem at omgås og du er tålmodig, loyal og trives bedst med faste rutiner.
Pitta - Ild og vand. Pitta styrer dit fordøjelses og stofskifteenergi. Du har styrke, intens sult og tørst, og lys hud, ofte med fregner. Du har tendens til at blive vred eller irritabel under stress. Du er skarp i hovedet og du kan lide udfordringer og er initiativrig.
Vata - Rum og luft. Vata styrer din bevægelsesenergi & fysiske træk. Du er meget fysisk og har svært ved at tage på i vægt. Du har tynd hud, tyndt hår og tynde læber samt fine porer. Du er entusiastisk, kreativ og fantasifuld.

Se også vores yoga serie fra Simple Days, hvor alt yoga tilbehøret er lavet efter samme ayuryeda overbevisning.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.