Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Stofservietter & duge

Der er 46 varer.

Vi har i dette afsnit samlet vores udvalg af stofservietter og duge. Det gir lidt mere luksus - både at bruge, men også at se på - at benytte stofservietter i din bordopdækning, hvad enten det er til jul og nytår, eller bare en hyggelig aften med venner på besøg. Fuldend borddækningen med at folde eller rulle stofservietterne med et lille stykke bånd omkring og måske lidt pynt ved eller på båndet - måske en lille stilk med en frisk blomst på. Ideerne og mulighederne er mange. Og efter brug vasker du dem, og så er de klar til brug igen. Du finder også et lille udvalg af servietringe som bare gir det der ekstra på bordet når sidder på en sammenrullet stofserviet:-)

Viser 1 - 46 af 46 varer

Velkommen til vores udvalg af stofservietter og duge, der er designet til at forbedre din frokost & middagsoplevelse og tilføje elegance og stil til dit bord. Vi tilbyder et bredt udvalg af farver, så der er farver der passer til enhver smag og indretningsstil. Vores stofservietter og duge er lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er holdbare og nemme at vedligeholde. Du vil elske den bløde følelse af bomuld og hør, samt den samtidige holdbarhed. Disse produkter er alle designet til at kunne vaskes igen og igen, så du kan nyde dem i mange år fremover. Når du vælger dine stofservietter, kan du vælge mellem enkle farver i klassiske designs, med flossede kanter, eller stofservietter med en lille blomst på, som alle er nemme at matche med serverings- & spisestel. En enkel hvid eller beige farve kan give en enkel og klassisk opdækning en forfinet elegance, mens et mere kraftigt farvevalg kan tilføje liv til bordet, hvor en mørk og rolig farve kan skabe et mere hyggeligt udtryk. 

Duge er lige så vigtige og kan være det ideelle element til at binde hele atmosfæren på spisebordet sammen. Med vores udvalg af duge, kan du vælge mellem forskellige størrelser og farver, samt nogle med striber, og der er også her farver der passer til forskellige stile. Uanset hvad dit valg er, kan du være sikker på, at vores duge vil give dit bord et forfriskende og nyt look. Vi har nogle skønne dobbeltvævet duge af 100% bomuld fra Ib Laursen der er så dejlig bløde, og lidt tykkere end en almindelig et lags dug, at de også kan bruges som en plaid / slumretæppe i sofaen:-) På bordet gir de også et helt andet udtryk da de er så tykke - et strejf af afslappethed og hygge på spisebordet. Du vil også finde et par fine bordløbere fra Freja serien fra Ib Laursen. En bordløber er super flot på spisebordet når det ikke er i brug. Det gir bordet et dekorativt touch, især hvis du pynter med en vase, et par stager og måske en fin frugtskål.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder et udvalg af stofservietter og duge i høj kvalitet, og vi er sikre på, at du vil finde det perfekte match for dit spisebord hos os.

I dette afsnit er der også et lille udvalg af servietringe som bare gir det der ekstra på bordet når sidder på en sammenrullet stofserviet:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.