Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Stofservietter & duge

Der er 59 varer.

Vi har i dette afsnit samlet vores udvalg af stofservietter og duge. Det giver lidt mere luksus - både at bruge, men også at se på - at benytte stofservietter i din bordopdækning, hvad enten det er til jul og nytår, eller bare en hyggelig aften med venner på besøg.
Fuldend borddækningen med at folde eller rulle stofservietterne med et lille stykke bånd omkring, måske lidt pynt ved eller på båndet - en lille stilk med en frisk blomst på. Ideerne og mulighederne er mange. Og efter brug vasker du dem, så er de klar til brug igen. Find også servietringe som giver det ekstra på bordet med en sammenrullet stofserviet :-)

Viser 1 - 50 af 59 varer

Elegante stofservietter og duge til dit bord

Velkommen til vores udvalg af stofservietter og duge, der er designet til at forbedre din frokost og middagsoplevelse og tilføje elegance og stil til dit bord.

Vi har i mange prisklasser herunder billige stofservietter for det prisbevidste valg men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset din præference kan vores stofservietter forbedre din borddækning og tilføre farve og stil til enhver lejlighed.

Stofservietter i et hav af farver og designs

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver, så der er farver, der passer til enhver smag og indretningsstil. Vores stofservietter og duge er lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er holdbare og nemme at vedligeholde.

Udover vores klassiske udvalg af stofservietter, tilbyder vi også en bred vifte af farver, der passer perfekt til forskellige begivenheder og årstider. Vi har bl.a. grønne stofservietter til friske udendørs sommermiddage, røde stofservietter for en varm julestemning ved julebordet, grønne stofservietter for en miljøvenlig og moderne stil, blå stofservietter til en afslappet og strandinspireret atmosfære, sorte stofservietter for en elegant og sofistikeret borddækning samt hvide og beige stofservietter til en neutral og alsidig stil.

Bliv inspireret af vores Stofservietter af 100% bomuld eller hør som giver et naturligt og tidløst udseende.

Holdbarhed og stil i et

Du vil elske den bløde følelse af bomuld og hør, samt den samtidige holdbarhed. Disse produkter er alle designet til at kunne vaskes igen og igen, så du kan nyde dem i mange år fremover. Når du vælger dine stofservietter, kan du vælge mellem enkle farver i klassiske designs, med flossede kanter, eller stofservietter med en lille blomst på, som alle er nemme at matche med serverings- og spisestel.

Stofservietter til højtider

Gør dine festlige højtider endnu mere specielle med vores udvalg af stofservietter. Til jul kan du vælge mellem en række jule stofservietter med smukke mønstre og farver, der passer perfekt til den festlige sæson. Skab en varm og indbydende atmosfære ved julebordet med røde, grønne og hvide stofservietter.

Når påsken nærmer sig, kan du også finde en stofserviet med forårsinspirerede farver og motiver, der bringer lidt ekstra glæde til påskebordet. Fra pastelfarver til friske forårsnuancer, vores udvalg har noget for enhver smag.

Skab den perfekte bordopdækning

En enkel hvid eller beige farve kan give en enkel og klassisk opdækning en forfinet elegance, mens et mere kraftigt farvevalg kan tilføje liv til bordet, hvor en mørk og rolig farve kan skabe et mere hyggeligt udtryk.

Elegante duge til enhver stil

Duge er lige så vigtige og kan være det ideelle element til at binde hele atmosfæren på spisebordet sammen. Med vores udvalg af duge kan du vælge mellem forskellige størrelser og farver, samt nogle med striber. Uanset hvad dit valg er, kan du være sikker på, at vores duge vil give dit bord et forfriskende og nyt look.

Mere end bare duge

Vi har også nogle skønne dobbeltvævede duge af 100% bomuld fra Ib Laursen, der er så dejlig bløde og lidt tykkere end en almindelig etlagsdug, at de også kan bruges som en plaid eller slumretæppe i sofaen. På bordet giver de et helt andet udtryk, da de er så tykke - et strejf af afslappethed og hygge på spisebordet.

Flotte bordløbere og servietringe

Du vil også finde et par fine bordløbere fra Freja-serien fra Ib Laursen. En bordløber er super flot på spisebordet, når det ikke er i brug. Det giver bordet et dekorativt touch, især hvis du pynter med en vase, et par stager og måske en fin frugtskål.

Du finder også et stort udvalg af servietringe, som bare giver det der ekstra på bordet, når de sidder på en sammenrullet stofserviet.

Hos Moster’s skur er vi stolte af at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af stofservietter, servietter og duge i høj kvalitet, og vi er sikre på, at du vil finde det perfekte match for dit spisebord hos os.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.