Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Liste over varer fra producent Maileg

Maileg er et dansk firma der designer skønt legetøj - og ikke kun til børn. Deres kaniner, mus og tilbehør er blevet et samleobjekt for rigtig mange - og ikke kun i Danmark. Hos Moster`s skur sender vi ofte de populære Maileg produkter til andre lande. Og taler man om Maileg kommer man ikke uden om deres verdenskendte nisser. De er meget specielle og super søde, og mange venter spændt hvert år på at Maileg løfter sløret for årets nye kollektion. De laver nisser af stof i flere størrelser og håndmalet figurer lavet af polyresin. Også til påske designer de disse skønne figurer.

Maileg er et dansk firma der blev grundlagt i 1999 af danske Dorthe Malili og hendes mand - og navnet Maileg er taget fra deres efternavn kombineret med ordret leg. Dorthe Malili er uddannet grafisk designer og fik ideen til det skønne Maileg legetøj allerede under hendes studier. Og som ejer og kreativ direktør for Maileg har hun på magisk vis kreeret legetøj fra de mange gamle historiefortællinger, og skabt de søde dyr i en moderne skandinavisk stil med stor fokus på detaljerne. Dorthe har vunder mange priser og stor annerkendelse af hendes kreation af de skønne produkter og skabelsen af Maileg universet. Dorthe har også lavet mange illustrationer, som bliver brugt i bøger og magasiner i hele verden. Maileg er ikke bare legetøj til børn - det er i høj grad blevet et samle objekt for rigtig mange voksne, der bruger de skønne håndsyet dyr og tilhørende møbler mm, som dekorative genstande i hjemmet. Og hjemmet ER bare så meget sødere til jul med en af Mailegs mega nisser siddende i sofaen eller lænestolen:-) Maileg laver hvert år til jul en ny kollektion af nisser og mange sidder spændt og venter på at se hvilke fine nisser de har designet. Og julen er meget stor for Maileg - hos Moster`s skur sælger vi enormt mange nisser - både dem af stof, som laves fra de helt små mini nisser og kravle nisser, til de helt store Mega nisser der måler over 1 meter. Og de håndmalet figurer lavet af polyresin, også i flere størrelser. Og med god grund - for Maileg nisserne er bare helt enestående og ligner ikke andre nisser. De designer også nye metal- og stofornamenter hvert år til jul, som kan hænges på juletræet, på en gren, eller i vinduet. Også til påske laver de små nuttede påskekaniner som ornamenter af metal og håndmalet figurer.
Maileg er kendt for deres vidunderlige mus og kaniner. De fås i alle afskygninger, fra baby til mor & far. Og Maileg designer tilbehør som kravlegård & barnevogne, alt til strandturen eller campingturen, møbler, vaskemaskiner, blender, køleskabe og meget meget mere. Også bamser, krammedyr og rangler til de helt små:-) De er helt unikke og vi sender rigtig mange Maileg produkter til udlandet.
Samtidig er det vigtigt for Malieg at miljøet skånes og at legetøjet, samt fragten, udføres så bæredygtigt som overhovedet muligt. Kvaliteten og de slidstærke materialer, gør at legetøjet kan videregives generation til generation, hvilket også giver bæredygtighed.


Mere
Viser 1 - 50 af 507 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.