Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra Maileg

Maileg er et dansk firma der designer skønt legetøj - og ikke kun til børn. Deres produkter er blevet et samleobjekt for rigtig mange voksne - og ikke kun i Danmark. Hos Moster's skur sender vi ofte de populære Maileg produkter til andre lande. Vi har opdelt deres legetøj i afsnit for at gøre det mere overskueligt: Maileg legetøjMaileg kaniner & Maileg mus.

Og så kommer man ikke uden om de verdenskendte Maileg nisser. De er meget specielle og super søde, og mange venter spændt hvert år på at Maileg løfter sløret for årets nye julekollektion. De laver nisser af stof i flere størrelser samt håndmalede figurer lavet af polyresin. Vi har også et afsnit med Maileg julepynt hvor du finder de skønneste stof & metal ornamenter samt meget meget mere julepynt:-)

Tag også et kig på deres  påskepynt samt deres skønne servietter & smukt designet gavepapir og gavebånd.

Viser 1 - 50 af 450 varer

Maileg - dansk designet legetøj & nisser


Maileg er et dansk firma der blev grundlagt i 1999 af danske Dorthe Malili og hendes mand - og navnet Maileg er taget fra deres efternavn kombineret med ordet leg. Dorthe Malili er uddannet grafisk designer og fik ideen til det skønne Maileg legetøj allerede under hendes studier. Og som ejer og kreativ direktør for Maileg har hun på magisk vis kreeret legetøj fra de mange gamle historiefortællinger, og skabt de søde dyr i en moderne skandinavisk stil med stor fokus på detaljerne. Dorthe har vundet mange priser og stor anerkendelse af hendes kreation af de skønne produkter og skabelsen af Maileg universet. Dorthe har også lavet mange illustrationer, som bliver brugt i bøger og magasiner i hele verden.


Også for voksne:-)


Maileg er ikke bare legetøj til børn - det er i høj grad blevet et samleobjekt for rigtig mange voksne, der bruger de skønne håndsyet dyr og tilhørende møbler mm, som dekorative genstande i hjemmet.


Eftertragtede nisser!


Og hjemmet ER bare så meget sødere til jul med en af Mailegs mega nisser siddende i sofaen eller lænestolen. En kravlenisse på køleskabet. En medium nisser på hylderne og deres Petit Noël, Noilly Noël & Grand Noël nissefigurer stående på kommoden. Maileg laver hvert år til jul en ny kollektion af nisser og mange sidder spændt og venter på at se hvilke fine nisser de har designet. Og julen er meget stor for Maileg - hos Moster`s skur sælger vi enormt mange nisser - både dem af stof, som laves fra de helt små mini nisser og kravlenisser, til de helt store Mega nisser der måler over 1 meter. Og de håndmalede figurer lavet af polyresin fås også i flere størrelser. Og med god grund - for Maileg nisserne er bare helt enestående og ligner ikke andre nisser. De designer også nye metal- og stof ornamenter hvert år til jul, som kan hænges på juletræet, på en gren eller i vinduet.


Også til påske


Til påske laver de små nuttede påskekaniner som ornamenter af metal samt håndmalede figurer hhv. Easter Parade & Easter Bunny. Og de udvider stille og roligt med flere påskevarer. Skønne servietter og metal påskeæg, der kan åbnes er også at finde her.


Mus, kaniner & andre dyr


Maileg er kendt for deres vidunderlige mus og kaniner. De fås i alle afskygninger, fra baby til mor & far. Og Maileg designer tilbehør som kravlegård & barnevogne, alt til strandturen eller campingturen, møbler, vaskemaskiner, blender, køleskabe og meget meget mere. Også bamser, krammedyr og rangler til de helt små:-) My first bunny til de nyfødte er en af vores helt egen favoritter:-)


Bæredygtigt


Samtidig er det vigtigt for Maileg at miljøet skånes og at legetøjet, samt fragten, udføres så bæredygtigt som overhovedet muligt. Kvaliteten og de slidstærke materialer gør at legetøjet kan videregives generation til generation, hvilket også giver bæredygtighed.


Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.