Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Væglamper

Der er 15 varer.

Her finder du vores udvalg af væglamper fra leverandørerne Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor. Der er væglamper både til udendørs og indendørs brug. Væglamperne er alle forskellige i både farver, udformninger og materialer. Vi har dem i alt fra glas til aluminium - og der er helt sikkert en der passer til netop dit hjem:-) Væglamperne er rigtig gode over sofaen eller sengen, som læselamper, og fås som den klassiske og diskrete sorte model, til den flotte og lidt dominerende model med messing finish. Leder du efter en bestemt lampe så kontakt os gerne på telefon 27 470 475 eller på mail kundeservice@mostersskur.dk.

Viser 1 - 15 af 15 varer

I denne kategori finder du et udvalg af væglamper fra leverandørerne Ib Laursen, House Doctor, Bloomingville og Nordal, som hver har deres egen stil. En væglampe kan have forskellige formål og kan give mange forskellige belysninger. En væglampe er ofte et rigtig godt valg på væggen over din seng i soveværelset, da sengeborde ofte er for små til at der kan stå en lampe. Og ofte er belysningen fra en loftlampe ikke nok, hvis der skal læses lidt inden der siges godnat. Og en væglampe er også værd at foretrække inde i stuen på væggen over din sofa eller lænestol. Når du sidder og læser en bog eller avis, så har du brug for en god belysning. Også i entreen kan de være med til at give et godt lys, f. eks. ved siden af dit spejl. Men de kan også bruges til at give en dekorativt belysning - og på den måde kan du sætte dit eget personlige præg i dit hjem - og det kan se rigtig hyggeligt ud hvis de placeres for at oplyse en kunstgenstand, et billede eller en stor vase. Du vil her på siden finde Bloomingvilles version af den klassiske sorte væglampe. House Doctor laver den meget populære Precise lampe med messing finish, som med dens form og udtryk, passer ind i de fleste hjem. Den lyser flot op og er smuk at have hængende i stuen over din sofa eller lænestol. Den har et meget dekorativt og elegant look og kan live hele væggen op. House Doctor laver også nogle meget specielle lamper af glas, som har det specielle at de både kan hænges på væggen, men også kan stå - stil den på et bord eller en kommode for at få en hyggebelysning i et ellers mørkt sted.
Ib Laursen laver også en lille, fin og enkel væglampe med en antik sølv finish. Super sød lampe:-)
Vi har også væglamper til udendørs brug fra Nordal. Nordals lamper er altid kreativt designet og flotte at have hængende ved din hoveddør.
Har du spørgsmål til en af vores lamper, eller har du set en lampe du gerne vil have, så kontakt os endelig, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. Kontakt os på kundeservice@mostersskur.dk eller 27 470 475 - eller kom forbi vores butik i Greve.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.