Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Accessories

Der er 27 varer.

Leder du efter det sidste touch eller den sidste finish til dit outfit? Moster’s Skur har i accessoires kategorien samlet alt det ekstra tilbehør man bruger til et outfit. I denne underkategori ville du finde tasker fra Ib Laursen i forskellige mønstre og farver. Tørklæder fra Birksøe ensfarvede og mønstrede med et miks af flere farver. Bælter med både enkle og mønstrede remme, samt fine spænde lukninger. Mangler du prikken over i’et eller er det tid til udskiftning i dine accessoires? Så gå på opdagelse i vores accessoires kategori og bliv inspireret - og måske find en fin gave til én du holder af.

Viser 1 - 27 af 27 varer

Accessories er et must have, da det kan fuldende dine outfits og sætte prikken over i’et. Vi har derfor i Moster’s Skur samlet en kategori kun til accessoires, da det faktisk er en vigtig del af ens outfit, hvad enten det er til hverdag eller fest.

Mangler du en fin taske, som du både kan bruge som indkøbstaske, strandtaske eller weekendtaske, er du havnet det rigtige sted. Vi har en række rigtig fine tasker fra Ib Laursen i flotte mønstre og farver. Taskerne er lavet i en fantastisk kvalitet og er nemme at ta med, hvad enten det er på en weekendtur, træningen, indkøb eller stranden.

Du vil også finde tørklæder i fine farver og mønstre, i den lækreste kvalitet fra Birksøe. Brug tørklæderne til at pifte din jakke eller striktrøje op med, som sommertørklæde eller overgangs tørklæde. Du har mulighed for at vælge de helt ensfarvet tørklæder, der altid er en sikker vinder, men du kan også vælge vores tørklæder i et miks af flere farver, der kan være med til at pifte dit outfit op. Med vores forskellige udvalg af farver og mønstre har du mulighed for at skabe din helt egen stil med lækre produkter. Du vil også finde vores flotte bælter fra Birksøe. Herfra har vi både bælter med mønster og ensfarvet, samt et fint spænde til lukningen. Bæltet kan du både bruge som en lækker detalje til at pifte bukser, kjole, nederdel eller shorts op, du kan også bruge det, som et mere praktisk element, som at holde dine bukser eller shorts oppe. Har du lyst til at sætte et ekstra præg på dine outfits så er accessoires helt klart det rigtige sted at lede.

Til tider kan vi også være heldige at finde lidt lækre tasker, bælter og tørklæder ved vores tøj leverandører Costamani og Saint Tropez.

Har du spørgsmål omkring farver eller størrelser er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27 470 475 eller via mail til kundeservice@mostersskur.dk Du er også altid velkommen i butikken, hvor du har mulighed for at prøve vores ting; vi står altid klar til at hjælpe:)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.