Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Bedelys & stearinlys

Der er 56 varer.

Der er ikke noget som levende lys, der kan skabe hygge, varme og atmosfære i hjemmet. Denne kategori indeholder en masse flotte stearinlys samt vores populære bedelys. Vi har et stort udvalg af bedelys fra Ib Laursen i farver som; malva, grå, sort, støvet grøn og de klassiske hvide. Bedelysene er ideelle i små stager, da de er lidt kortere og brænder smukt.
Fra den populære ALTUM serie har vi 3 forskellige dufte i et lækkert design. Går du op i kvalitetslys, smukke farver og hygge, så er denne kategori det helt rigtig sted for dig at kigge.

Viser 1 - 50 af 56 varer

En stor del af hyggen i hjemmet, er det personlige præg man tilføjer gennem de små ting, som lys, dekorationer og skjulere og vaser. Hos Mosters skur forsøger vi at gøre det nemt for dig, så det eneste du skal gøre, er at gå på opdagelse i vores store udvalg af bedelys. Se eventuelt vores kategori "fade og lysbakker", og bliv inspireret til lave dine egne dekorationer til f.eks entréen med lækre duftlys, så en skøn duft er det første man som gæst bliver mødt af. Duftlys er også en rigtig fin værtinde eller venindegave. Fås i forskellige dufte og designs.

Skab den helt rette stemning og lad din boligindretning afspejle din personlige stil. Vi håber du vil finde lige det du søger her. Ønsker du at give en sød værtinde gave bestående af nogle smukke lys og matchende servietter, kan du se vores store udvalg af servietter HER

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.