Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Producenter Der er 23 producenter

 • Aafod

  Aafod er et grossistfirma som handler med kurve og småmøbler. De er specialister i rattan kurve med plast indvendigt så de kan bruges til store planter og blomster der skal stå udendørs. De fås i mange fine modeller og er bare super flotte at have stående på terrassen eller i haven.
  Vi har også nogle af deres fine brødkurve lavet af søgræs der har et helt unikt look og er flotte på et opdækket bord.
  Deres små rustikke fuglehuse af træ er vi nødt til at fremhæve. De er så søde og charmerende at have hængende i haven. Ikke blot er det godt for fuglende, de er også utrolig dekorative:-)

 • ALTUM - Ib Laursen

  ALTUM er latin og betyder højvande eller tidevand. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet to gange i døgnet, og dette er grund stenene til hele ALTUM serien, som Ib Laursen stå bag.

  De vigtigste ingredienser i ALTUM serien er rene, naturlige, nordiske urter, som kamilleblomst, havtorn og hyben, hvilket giver dig en dejlig følelse af velvære.

 • Bloomingville

  Bloomingville blev dannet af danske Betina Stampe tilbage i 2000 og er efterfølgende nået ud til stuer og hjem i hele verden - ikke mindst i USA efter at Bloomingville blev opkøbt af den amerikanske virksomhed Regent Holding. Men Bloomingville holder fast i Betina Stampes vision om at designe efter skandinaviske og nordiske traditioner og livsstil. Især deres plaider og puder er meget populære grundet deres kreative designs, der tilfører en personlighed og et dekorativt touch i rummet. Og så fornyer de sig hele tiden. De kommer med kollektioner 4 gange årligt og følger altid den aktuelle trend samt årstid.

 • Bloomingville Mini

  Bloomingville Mini er et brand fra Bloomingville, designet til børneværelset. Indret børneværelset med de super søde knager der er formet som en rosa ræv eller en grå bjørn - knager både til drengen og pigen:-) Og så er der de skønneste plakater der er perfekte til børneværelset - både pige- og drengeværelset. De fås i forskellige størrelser med super søde motiver af luftballoner og af en pige med balloner, en flyvemaskinen, samt en plakat med dyrealfabetet. Og med dyremotiver finder du både et sødt monster og bambi med balloner. Så der er helt sikkert en plakat her der passer til dit barns værelse:-)

 • byNORD

  Med det nye brand byNORD, ønsker Society of Lifestyle er kunne tilføje luksus, i form af pudebetræk og sengetæpper, til danskernes soveværelser. Med materialer som f. eks. økologisk bomuld, sikrer de at kvalitet er i orden. De henter inspirationen fra naturen - skoven, havet, markerne - og deres tidsløse designs er alle lavet i rolige farver, der passer ind i stort set alle soveværelser. Sengetæpperne er lavet i målene 280x280 og 260x280 cm. Deres skønne pudebetræk kan også sagtens bruges i sofaen eller lænestolen inde i stuen - de afslappede farver kan sættes sammen med næsten alle andre farver. Se dem alle lige her:-)

 • C'est Bon

  C'est Bon er skabt af danske Annette Bjørks, der laver tidsløse designs med inspiration fra forskellige verdenshjørner og kulturer. Det er i dag ejet af EJA International, og er dermed stadig dansk ejet. Hos Softiving finder du de lækre quiltet vattæpper og sengetæpper, der alle er lavet i skønne og rolige farver, som passer perfekt ind i de danske soveværelser. C'est Bon mærket er hygge og kvalitet samlet i én og samme vare. Og det mærkes tydeligt når du får deres tæpper i hænderne - den dejlige blødhed og de smukke farver - en kombination af ren luksus:-)

 • Costamani

  Costamani blev i 2015 stiftet af Merete Wang. Hun har en passion for tøj og mange års erfaring i modebranchen. Hun brænder for modetøj og brænder for at skabe nogle unikke og lækre designs med en skøn pasform og komfort.
  Costamani designer en masse skønne skjorter og bluser. En række af modellerne går igen og igen - kollektion efter kollektion, helt alene af den ene grund, at kunderne elsker dem og bare ønsker mere. Nederdele, både lange og korte, med en fantastisk bred elastik kant i livet, er også noget af det der kendetegner Costamani. Bukser, blazer og en lækre jakker eller overgangsjakker, er også at finde i kollektionerne, samt de super fantastiske Costamani jeans og shorts, som simpelthen har den bedste og mest fantastiske pasform.
  Vi er derfor i Moster's Skur stolte af at have Costamani som brand i vores tøj afdeling.

 • Friihof + Siig

  Friihof & Siig er en dansk ejet smykke virksomhed. Bag virksomheden er barndomsveninderne Hanne Sejer og Lena Kirkegaard, som sidder i Herning og selv laver de fine smykker. De to piger designer og indkøber selv råvarerne.
  Inspirationen til de fine, og meget prisvenlige smykker, finder de fra nettet, film og livsstilsmagasiner.

  Smykkerne fra Friihof & Siig er forgyldt med guld eller sølv, hvor de mikser farver og perler og producerer de fineste perlearmbånd, armbånd og halskæder med sten. Priserne ligger fra kr. 100,- og op til kr. 350,- så det er prisleje de fleste kan være med på:-) Hanne og Lena udvikler sig hele tiden nye smykker, og de laves ofte med flotte perler og sten. Så lad dig inspirere af nogle helt unikke smykker, bestående af alt fra halskæder, til øreringe, ørestikker, armbånd, både store og små, og har du spørgsmål, eller set et smykke du ikke kan finde, så ring eller skriv gerne til os ✓☎27470475 ✓kundeservice@mostersskur.dk

 • House Doctor

  House Doctor er et dansk firma, med danske designs, stiftet af 3 søskende tilbage i 2001. De designer efter Skandinaviske traditioner og er både kreative og inspirerende, hvilket kommer til udtryk i deres produkter. Ofte henter de ideer fra hele verden og forsøger hele tiden af forny deres designs. Deres lækre pudebetræk, med skønne og farverige motiver, er meget populære, og er, ligesom deres gulvtæpper & måtter, lavet af slidstærke materialer og er derfor i en rigtig god kvalitet. Men House Doctor byder på så meget mere end “bløde” produkter. Se deres, og mange andre varer, på mostersskur.dk

 • Ib Laursen

  Ib Laursen – kvalitets tekstiler til din bolig til fornuftige priser.

  Hos Softliving finder du et bredt udvalg af Ib Laursens skønne boligtekstiler, lige fra vattæpper & puder, til karklude, håndklæder & viskestykker, samt gulvtæpper & måtter. Ib Laursen designer deres produkter efter den nordisk inspirerede stil og deres design er enkle, og samtidig utrolig hyggelige og unikke. Deres produkter findes i et væld af farver, lige fra de afdæmpede og rolige farver, til kraftige og mørke farver - så der er stor set farver der passer til alle hjem og alle stilarter. Vil du se flere af Ib Laursen produkter, udover deres boligtekstiler som vi har her, så kan du finde det på 

 • Maileg

  Maileg er et dansk firma der designer skønt legetøj - og ikke kun til børn. Deres kaniner, mus og tilbehør er blevet et samleobjekt for rigtig mange - og ikke kun i Danmark. Hos Moster`s skur sender vi ofte de populære Maileg produkter til andre lande. Og taler man om Maileg kommer man ikke uden om deres verdenskendte nisser. De er meget specielle og super søde, og mange venter spændt hvert år på at Maileg løfter sløret for årets nye kollektion. De laver nisser af stof i flere størrelser og håndmalet figurer lavet af polyresin. Også til påske designer de disse skønne figurer.

 • Natives

  Natives er Fransk og har et bredt udvalg i dåser, hvad enten det er kagedåser, slikdåser, tedåser, kaffedåser og mange flere, de har også andre produkter som for eksempel servietter, metalbakker, genanvendelige poser, termoflasker og postkort. Fælles for dem alle er, at de er lavet i friske farver med humor, masser af nostalgi og retrostil. Et friskt pust til din bolig, sommerhuset eller på indkøbsturen med de genanvendelig poser.

 • Nepali Vibe

  0 varer

 • Nicolas Vahé

  Nicolas Vahé er lækre gourmet produkter produceret af de bedste råvarer med kvalitet stående øverst. Produkterne indebærer delikatesser, accesories og drikkevarer, alle med udgangspunkt i det Franske køkken men med en ny tænkning, nye ingredienser og et twist af det Skandinaviske Køkken.

 • Nordal

  Nordal er en dansk familieejet virksomhed som designer ting til hele boligen. De vægter det smukke og skønne design, sammen med funktionalitet, og forsøger dermed at bringe personlighed og varme ind i danskernes hjem. Deres stilarter spænder vidt og de designer pudebetræk og vattæpper med kvalitet for øje. Ligeledes er deres gulvtæpper og måtter lavet i rolige farver, med smukke mønstre, og alle af slidstærke materialer i en rigtig god kvalitet. Nordals stofservietter er meget elegante og fås i mange skønne farver, og er, ligesom deres andre produkter, smukke og praktiske på een gang. 

 • Sika Design - Cozy Room

  Den danske virksomhed Sika Design blev stiftet af Ankjær Andreasen i 1942. Hvad der startede som en lille virksomhed, der under krigen flettede kurve af gratis materialer som siv, strå og pil, er i dag en virksomhed der producerer bl. a. kvalitetsmøbler til hele verden. I dag 2016 opkøbte Sika Design Cozy Room, og lavede deres tekstiler om til deres egne, og hos Softliving forhandler vi deres lækre sengetæpper, vattæpper og quilt, der er designet med omtanke på både kvalitet og skønhed. Vattæpperne og sengetæpperne er alle i rolige farver der er smukke og passer ind i stort set alle hjem. Du kan bruge vattæpperne som plaider i sofaen eller som sengetæppe i pige/unge/børneværelset, og de store sengetæpper i soveværelset.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.