Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Producenter Der er 23 producenter

 • Aafod

  Aafod er et grossistfirma som handler med kurve og småmøbler. De er specialister i rattan kurve med plast indvendigt så de kan bruges til store planter og blomster der skal stå udendørs. De fås i mange fine modeller og er bare super flotte at have stående på terrassen eller i haven.
  Vi har også nogle af deres fine brødkurve lavet af søgræs der har et helt unikt look og er flotte på et opdækket bord.
  Deres små rustikke fuglehuse af træ er vi nødt til at fremhæve. De er så søde og charmerende at have hængende i haven. Ikke blot er det godt for fuglene, de er også utrolig dekorative:-)

 • ALTUM - Ib Laursen

  ALTUM er latin og betyder højvande eller tidevand. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet to gange i døgnet, og dette er grund stenene til hele ALTUM serien, som Ib Laursen stå bag.

  De vigtigste ingredienser i ALTUM serien er rene, naturlige, nordiske urter, som kamilleblomst, havtorn og hyben, hvilket giver dig en dejlig følelse af velvære.

 • Bloomingville

  Bloomingville er i dag et amerikansk ejet firma, men blev grundlagt af danske Betina Stampe tilbage i 2000. Betina Stampes vision om at designe efter skandinaviske og nordiske traditioner, har den amerikanske køber, Regent Holding, med stor succes, holdt fast i. Deres boligtekstiler, og deres puder med fyld i særdeleshed, er kendetegnet for deres store kreativitet, og de dekorative linjer, i deres design. Det samme gælder for deres køkkenserier og ikke mindst deres mange skønne vaser, skjulere og lamper. De laver nye kollektioner 4 gange årligt og følger altid den aktuelle trend.

 • byNORD

  Society of Lifestyle har lavet dette brand byNORD, med den vision at at skabe hyggelig og personlig atmosfære, samt tilføje luksus i soveværelserne i de danske hjem. Deres inspiration til deres lækre designs finder de i naturen: fra naturen - skoven, havet og markerne. Det er tidløse design i varme og rolige farver som kan kombineres med stort set alle stilarter. Med materialer som økologisk bomuld, sikrer de at kvaliteten er i top. Sengetæpperne fås i 2 str. - 280x280 og 260x280 cm. Pudebetrækkene fås i flere forskellige størrelser og passer til sengetæpperne - men de kan sagtens bruges i sofaen inde i stuen:-)

 • C'est Bon

  Danske Annette Bjørks grundlagde C'est Bon, med det formål at lave tidsløse designs til de danske hjem. Hun søgte inspiration fra alle verdenshjørner og mange forskellige kulturer, og skabte sig et solidt brand. Det er i dag ejet af EJA International, og er dermed stadig danskejet, og stadig med samme vision. Hos Moster`s skur forhandler vi de lækre quiltet vattæpper og sengetæpper fra C'est Bon, der alle har en høj kvalitet, og fås i mange skønne farver. Det er kendetegnet for dem alle, at de har varme og rolige farver, og så er de super bløde at røre ved:-)

 • Costamani

  Costamani blev i 2015 stiftet af Merete Wang. Hun har en passion for tøj og mange års erfaring i modebranchen. Hun brænder for modetøj og brænder for at skabe nogle unikke og lækre designs med en skøn pasform og komfort.
  Costamani designer en masse skønne skjorter og bluser. En række af modellerne går igen og igen - kollektion efter kollektion, helt alene af den ene grund, at kunderne elsker dem og bare ønsker mere. Nederdele, både lange og korte, med en fantastisk bred elastik kant i livet, er også noget af det der kendetegner Costamani. Bukser, blazer og en lækre jakker eller overgangsjakker, er også at finde i kollektionerne, samt de super fantastiske Costamani jeans og shorts, som simpelthen har den bedste og mest fantastiske pasform.
  Vi er derfor i Moster's Skur stolte af at have Costamani som brand i vores tøj afdeling.

 • Friihof + Siig

  Friihof & Siig er en dansk ejet smykke virksomhed. Bag virksomheden er barndomsveninderne Hanne Sejer og Lena Kirkegaard, som sidder i Herning og selv laver de fine smykker. De to piger designer og indkøber selv råvarerne.
  Inspirationen til de fine, og meget prisvenlige smykker, finder de fra nettet, film og livsstilsmagasiner.

  Smykkerne fra Friihof & Siig er forgyldt med guld eller sølv, hvor de mikser farver og perler og producerer de fineste perlearmbånd, armbånd og halskæder med sten. Priserne ligger fra kr. 100,- og op til kr. 350,- så det er prisleje de fleste kan være med på:-) Hanne og Lena udvikler sig hele tiden nye smykker, og de laves ofte med flotte perler og sten. Så lad dig inspirere af nogle helt unikke smykker, bestående af alt fra halskæder, til øreringe, ørestikker, armbånd, både store og små, og har du spørgsmål, eller set et smykke du ikke kan finde, så ring eller skriv gerne til os ✓☎27470475 ✓kundeservice@mostersskur.dk

 • House Doctor

  House Doctor designer kreative & dekorative ting til din bolig, og adskiller sig fra andre i deres måde at kombinere det elegante med det rå, og ved at bruge mange forskellige materialer. De 3 søskende, som stiftede det danske House Doctor, rejser meget og finder inspiration til deres produkter fra hele verden.

  De laver alt lige fra glas & skærebræt til køkkenet, fint julepynt & gavepapir, skjulere, vaser & lysestager, skønne boligtekstiler, og ikke mindst, de flotteste lamper. Knager & vandkander designer de også, ligesom spejle, hylder & kurve, i mange størrelser og til ethvert formål. Se alle deres produkter og lad dig inspirere:-)

 • Ib Laursen

  Det danske firma Ib Laursen blev grundlagt i 1971 er er blevet populært i mange danske hjem grundet deres design i naturlige materialer og farver. Deres produkter har ofte et rustikt, og nogle gange et råt udseende, men frem for alt spreder deres produkter varme og tilfører en hyggelig stemning i både haven, på terrassen, i stuen eller køkkenet og i soveværelset, entreen og badeværelset. Kort sagt designer de til alle rum. Ib Laursen leverer i dag til mange lande og deres lækre designs, og deres afslappede og naturtro stil, har fundet vej til mange boliger over hele verdenen. 

 • Maileg

  Maileg er et dansk firma der designer skønt legetøj - og ikke kun til børn. Deres produkter er blevet et samleobjekt for rigtig mange voksne - og ikke kun i Danmark. Hos Moster's skur sender vi ofte de populære Maileg produkter til andre lande. Vi har opdelt deres legetøj i afsnit for at gøre det mere overskueligt: Maileg legetøjMaileg kaniner & Maileg mus.

  Og så kommer man ikke uden om de verdenskendte Maileg nisser. De er meget specielle og super søde, og mange venter spændt hvert år på at Maileg løfter sløret for årets nye julekollektion. De laver nisser af stof i flere størrelser samt håndmalede figurer lavet af polyresin. Vi har også et afsnit med Maileg julepynt hvor du finder de skønneste stof & metal ornamenter samt meget meget mere julepynt:-)

  Tag også et kig på deres  påskepynt samt deres skønne servietter & smukt designet gavepapir og gavebånd.

 • Natives

  Natives er Fransk og har et bredt udvalg i dåser, hvad enten det er kagedåser, slikdåser, tedåser, kaffedåser og mange flere, de har også andre produkter som for eksempel servietter, metalbakker, genanvendelige poser, termoflasker og postkort. Fælles for dem alle er, at de er lavet i friske farver med humor, masser af nostalgi og retrostil. Et friskt pust til din bolig, sommerhuset eller på indkøbsturen med de genanvendelig poser.

 • Nepali Vibe

  0 varer

 • Nicolas Vahé

  Nicolas Vahé er lækre gourmet produkter produceret af de bedste råvarer med kvalitet stående øverst. Produkterne indebærer delikatesser, accessories og drikkevarer, alle med udgangspunkt i det Franske køkken men med en ny tænkning, nye ingredienser og et twist af det Skandinaviske Køkken.

 • Nordal

  Det danske Nordal er en familiedrevet virksomhed der designer tekstiler, møbler og interiør til de danske hjem. For de 3 søskende, der ejer Nordal, er det vigtigt at kombinere det smukke design, med både kvalitet og funktionalitet. De vil gerne inspirere danskerne til at lave deres egen personlige indretning, og der er noget til alle stilarter. De spænder bredt, lige fra de varme & rolige farver, til farvestrålende og lidt skæve design, som man ikke finder andre steder. Dyk ned i deres store og skønne univers og se hvad de har at byde på:-)

 • Sika Design - Cozy Room

  Den danske virksomhed Sika Design designer skønne boligtekstiler og her hos Moster`s skur finder du et udvalg af deres lækre vattæpper & sengetæpper i mange flotte farver. For Sika Design er det vigtigt at det ikke kun er udseende der er i fokus - det skal også være i en rigtig god kvalitet. 

  Vi fører også deres meget populære lykkedyr, der giver vejledning, beskyttelse og styrke til dets ejer, og sundhedsdyr, der gives med et ønske om sundt og stærkt helbred.

  Og så har vi selvfølgelig også deres helt vidunderlige duftpinde i flere forskellige lækre dufte der er perfekte på badeværelset:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.