Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Termokander & termoflasker

Der er 10 varer.

Mangler du en termokande eller termoflaske til at holde kaffen eller teen varm? Vi har samlet et udvalg af termokander og termoflasker, både til brug derhjemme eller til at have med på farten. Er du til den enkle og hyggelige stil, har vi fra Nordal de populære klassiske termokander med riller. Den perfekte termokande til hjemmet, arbejdspladsen eller fælleskontoret, og de fås i flere smukke farver. Vores populære termoflasker fra House Doctor, som kan indeholde 500 ml, er meget eftertragtede, da de kan holde dit vand iskoldt eller din kaffe helt varmt i mange timer. Se alle vores andre flasker og kander lige her.

Viser 1 - 10 af 10 varer

Elsker du også tanken om at kunne holde dit vand iskoldt eller måske at kunne holde kaffen helt varm? Det gør vi, og derfor har vi i dette afsnit samlet et udvalg af termokander og termoflasker i forskellige stilarter.

Vi har nogle fine og stilrene termokander fra House Doctor med navnet Cole, der kan rumme 1,8 liter og er perfekte til turen, hvad enten turen går til skoven, stranden eller en picnic på græsset. Fra Ib Laursen har vi nogle super flotte termokander med polyrattan omkring flasken, og de er SÅ flotte og elegante at servere kaffe og te i når du får gæster. Kanden er meget populær, især om sommeren, hvor den pynter på havebordet på terrassen, når der skal drikkes kaffe:-) Den har en praktisk hældekrave så den ikke drypper på bordet når du har hældt kaffe i kruset.

Og fra Nordal finder du de fine kander der med sit design og lodrette riller, har et hyggeligt og samtidigt et elegant look over sig. Kanderne kan rumme 1 liter og fås i flere farver. 

Et andet plus ved alle termokanderne er, at de i sig selv er dekorative i køkkenet, og dermed ikke nødvendigvis har behov for at blive gemt væk inde i skabet, men kan stå fremme og pynte i køkkenet.

Vi har også et udvalg af termoflasker i flere farver fra House Doctor, der har den multifunktion, at de kan holde vand og saft iskoldt i rigtig mange timer, og holde kaffe eller te varm i meget lang tid. De er perfekte at tage med i tasken eller i bilen, da de har et godt skruelåg så væsken ikke løber ud. Termoflaskerne kan rumme 500 ml og fås i flere rolige farver. Tag flasken med på kontoret, på shopping- eller strandturen, eller hvis du skal ud og gå en tur når det er godt vejr.

Har du spørgsmål til vores termokander eller termoflasker, eller leder du efter en helt bestemt kande eller flaske som vi ikke har på hjemmesiden, så kontakt os gerne og vi vil se om vi kan skaffe den til dig. Skriv til os på kundeservice@mostersskur.dk eller ring på telefon 20 470 475. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe. Vi er her mandag-fredag fra 10-17.30 og lørdage fra 10-14.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.