Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Havemøbler & bambusmøbler

Der er 12 varer.

Der er bare noget hyggeligt ved havemøbler og indretning af terrasse, udestue og have, som ikke kan undgå at gøre en i godt humør. Vi har i denne kategori samlet vores udvalg af havemøbler og bambusmøbler. Vi er hos Moster's skur vilde med bambus der er det miljøbevidste valg. Bambus er et naturmateriale der gør havemøblerne super flotte og de pynter virkelig i haven eller på terrassen. Vi har både bænke, borde og stole af det lækre bambus materiale fra hovedsageligt Ib Laursen og Bloomingville. Se alle vores lækre havemøbler her

Viser 1 - 12 af 12 varer

Du er nu kommet til underkategorien "Havemøbler & bambusmøbler" hvor du kan hente inspiration til indretningen af din terrasse, udestue, altan eller have. Vi har samlet en række produkter fra leverandørerne Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor, der hver især har deres helt egen stil. Vi har en bred vifte af muligheder til dig der foretrækker det mere miljøbevidste indkøb til boligen, i form af naturmaterialet bambus som bliver mere og mere populært i hele skandinavien, og med god grund. Bambus er i sig selv rigtig flot og giver lidt råt udtryk i det samtidige elegante design, og så er det et robust materiale der kan tåle vejr og vind (dæk dem dog til når det regner:-) og bliver lidt mørkere med årene. Mange virksomheder designer i dag havemøbler af bambus og her hos Moster's skur har vi en udvalg af bambus møbler fra Ib Laursen og Bloomingville. Også opbevaringsløsninger som kurve og æsker, samt dækkeservietter mm til køkkenet, bliver i dag lavet af bambus.

I denne underkategori finder du også møbler hvor mange af dem har flere funktioner. En del af vores bænke og taburetter er super skønne og kan bruges som dekoration i dit hjem. En bænk i entreen med en bakke med lys og vaser på, og måske en pude ved siden af. En taburet i et hjørne af din stue med en potteplante eller stop blomst på - eller som et sidebord ved siden af lænestolen hvorpå din kaffe, avis og læsebriller kan ligge. Og selvfølgelig kan både bænke, taburetter og skamler bruges til at sidde på i både køkkenet, udestuen, altanen, eller på terrassen og i haven.

Ønsker du om sommeren at kunne læne dig tilbage, læse en bog og bare slappe af og nyde solen? Så har vi den helt rigtige løsning. Ib Laursen tilbyder afslapning i form af hængekøjer samt hængestole. De er fantastiske at ligge/sidde og slappe af i og så er de bare SÅ flotte at se på. Har du en have så anbefaler vi dig at købe disse - hvis ikke andet, så for synets skyld. De er meget dekorative at se på og tilfører liv i din have op.

Tag et kig på vores fine havemøbler og har du spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe. Kom forbi vores butik i Greve eller skriv til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ring på tlf. nr. 27 470 475.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.