Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Dækkeservietter

Der er 28 varer.

Dækkeservietter er en god måde at skåne dit spisebord på og pynter op på bordet. Her finder du et bredt udvalg af smukke og praktiske dækkeservietter fra leverandører som Ib Laursen, Nicolas Vahé, House Doctor og Nordal. I naturmaterialet søgræs har vi et bredt udvalg i flere varianter og størrelser. Alle vores bordskånere i søgræs er både flotte at se på og er af et meget slidstærkt og holdbart materiale. De runde dækkeservietter af jute er blevet mere og mere moderne og med god grund. De tilføjer noget lækkert til borddækningen og opfylder stadig et praktisk behov.

Viser 1 - 28 af 28 varer

I denne underkategori har vi samlet vores udvalg af dækkeservietter. Du vil finde de traditionelle i stof, som vi alle kender, men også et stort udvalg af runde dækkeservietter i henholdsvis søgræs og jute - de findes i flere størrelser, og dem i jute fås også i flere farver. Jute er med god grund blevet mere og mere populært at bruge. Jute er en tekstilfiber som fås fra juteplantens stilk. Fibrene er grove og stive. På grund af stivheden bliver fibrene ofte tilsat planteolie ved vævningen, men dækkeservietterne beholder stadig en vis stivhed. Jute bruges desuden også til at efterligne græs og planter, og dækkeservietterne er simpelthen så flotte på et bord.
Også bambus er vores leverandører begyndt at bruge til at lave dækkeservietter af. Lige præcis bambus, har de seneste år vundet stort terræn i Skandinavien, og det skyldes ikke mindst det miljørigtige i at bruge bambus. Og derfor bruges bambus til flere og flere varer - eksempelvis møbler og papir, samt kopper, tallerkener, bakker, æsker og meget mere.
Fuldend din bordopdækning med flotte dækkeservietter i stedet for en dug. Både til fest og hverdag, pynter de på et spisebord, og skåner derved din bordplade. Har du evt. et lille mærke eller en ridse, er dækkeservietter perfekte at skjule det med. Vores dækkeservietter er hovedsageligt fra leverandørerne Ib Laursen og Nordal.

Vi har også et lille udvalg af flotte duge i denne underkategori.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.