Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Lampeskærme

Der er 8 varer.

Få den perfekte belysning med en lækker lampeskærm som lyskilde i hjemmet. Vi har i dette afsnit samlet vores udvalg af lampeskærme. Står du og mangler en lampeskærm til en flot lampefod du allerede har, eller ønsker du blot at tilføje nyt liv til dine lamper? Så læs videre her. Vi har alt fra de helt små lampeskærme, der kan bruges som et dekorativt pift, til de helt store der kan hænges over et spisebord og udtrykke din helt egen stil. En lampeskærm kan løfte et rum, og udtrykke præcis det du ønsker. Fra diskrete, til de store og funktionelle.

Viser 1 - 8 af 8 varer

I denne kategori har vi samlet alle vores lampeskærme. Trænger du til fornyelse i dit hjem? Så behøver du ikke at skifte din lampe til en ny - ofte kan en ny lampeskærm være nok. En ny lampeskærm kan ændre hele indtrykket i rummet.
Fra Nordal finder du deres populære lampeskærme lavet af velour, og som fås i flere farver. Velouren har en ro og varme over sig og har samtidig et eksklusivt udtryk. Og så kan de sættes sammen med de flere andre farver og stofarter.
Fra House Doctor har vi de klassiske runde lampeskærme i flere størrelser og i dæmpede og diskrete farver. De er flotte på de fleste større lamper og passer ind i de fleste stuer. House Doctor laver også de asiatiske lampeskærme af rispapir, som er blevet et kæmpehit i boligindretningen. De asiatiske rispapirskærme har længe været fast inventar i danske soveværelser, men i løbet af de seneste år er de også blevet en stor del af hjemmets andre rum. Lampeskærme af rispapir udsender et blødt lys og kan bruges overalt i hjemmet.

 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.