Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Haveredskaber

Der er 28 varer.

Når foråret kommer kribler det i fingrene efter at komme ud i haven. Her finder du vores sortiment af haveredskaber, sakse og jutesnor som du kan bruge til at plante. Fra Ib Laursen har vi de hyggelige havesakse af jern til de små opgaver, og det er samtidig en sød og dekorativ saks at have liggende fremme. Få det bedste ud af dine potter og planter med nogle gode og solide haveredskaber. Vi har de lækre planteskovle af metal i fine farver. Du finder også metalspande i flotte farver som kan bruges til opbevaring af dine haveredskaber eller som skjuler til en plante.

Viser 1 - 28 af 28 varer

Når foråret banker på døren, og det er blevet tid til at plante, finpudse og måske omlægge haven helt på ny, finder du her en masse skønne haveredskaber til brug i haven eller altankasserne lige her. Vi har haveredskaber hovedsageligt fra Ib Laursen og Bloomingville. Du vil finde de mest nødvendige haveredskaber som planteskovle i forskellige farver, grensaks, grave gaffel, og selvfølgelig en masse super flotte og dekorative sakse. Det hele i fine farver og flotte designs, der gør at de er pæne at have liggende fremme. Jutesnor i forskellige længder, og nogle på spoler, finder du naturligvis også her. Et redskabsbælt fra Bloomingville har vi også, hvilket gør havearbejdet lidt nemmere når alle dine redskaber er inden rækkevidde.

Måske går du med drømmen om at lave din helt egen urtehave? Sådan en kan laves i både små altankasser eller i større kurve på terrassen eller i haven. En planteskovl er uundværlig til dette og ofte vil lidt jutesnor og en saks også kunne bruges.

En del af vores varer har et skønt og unikt udtryk, og er derfor ikke lig med de typiske haveredskaber som fås i et havecenter eller byggemarked. Dem vi forhandler er ofte farverige og dekorative, og samtidigt funktionelle.

Vi har også nogle spande som du kan tage med rundt og samle ukrudt i, men du kan også bruges den som skjuler med en stor blomst eller plante i - eller til at opbevare alle dine haveredskaber i - mulighederne er mange:-)

Kig det hele igennem og lad dig inspirere og har du spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe. Kom forbi vores butik i Greve eller skriv til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ring på tlf. nr. 27 470 475.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.