Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Skåle

Der er 83 varer.

Hos Moster`s skur finder du et bredt udvalg af skåle - se de mange forskellige størrelser, farver og materialer her. Fra Ib Laursens populære serier, ”Mynte” og ”Casablanca”, har vi de fine müsliskåle i mange forskellige farver og mønstre, alle lavet af stentøj. Nogle virkelig skønne skåle, som er perfekte til morgenmaden, som slikskål, til snacks eller til servering af dessert. Er du vild med det rustikke retro look, har vi fra House Doctor en serie med nogle rigtig flotte skåle, kaldet ”Lake” og "Rustic" i nistret stentøj, i blågrønne og grå farver, - skålene til den flotte borddækning.

Viser 1 - 50 af 83 varer

Gode skåle kan vi ikke få nok af og vi har derfor samlet et bredt udvalg til dig. Du vil finde skåle i alle størrelser og af mange forskellige materialer. Skåle du kan bruge til snacks eller slik foran fjernsynet, til dip til dine chips, til frugten på spisebordet, til nødder i køkkenet, til din morgenmad, til at servere i når du har gæster, og ja, vi kunne blive ved:-) Skåle kan slet ikke undværes og vi har flere serier hvor du kan få den samme skål i flere størrelser, så du kan køre den ensartede stil, Men du kan også mikse skåle i forskellige stilarter og farver, som gir et hyggeligt og livligt udtryk på dit bord. Fra Ib Laursen har vi Mynte serien som findes i et utal af flotte farver og det ser super godt ud at bruge flere farver sammen. Ib Laursen laver også serien Casablanca, der består af hvide skåle med motiver, i form af striber eller blomster, i forskellige farver. Af de mere diskrete farver, har vi Dunes serien fra Ib Laursen, samt serierne Lake og Rustic fra House Doctor. Det er alle skåle i afdæmpede rustikke farver og de findes alle i forskellige størrelser. Og fra Nordal har vi serien Grainy, hvor sand og mørkeblå farver er mikset og brændt på en måde, så de får en fantastisk struktur. Bloomingville har som altid været meget kreative i deres design af skåle, og vi har flere skønne skåle af stentøj fra dem.
Vi har også flere alternativer til den klassiske skål af stentøj. Fra Ib Laursen har vi skåle af emalje, i flere farver og størrelser, som er meget populære at bruge, dels fordi de intet vejer. Ib Laursen har også en træskål UNIKA, hvilket betyder at ikke to er ens, og det ser flot ud at have et par stykker stående sammen med f. eks. nødder i.
Du vil også finde et lille udvalg af saltskåle og sukkerskåle af både træ, sten og stentøj.
Nordal har designet en skål formet som en musling, der ser super godt ud på bordet, og der behøver slet ikke at være noget i den:-). Ligeledes har vi skåle med antik sølv og messing finish, som kan bruges til andre formål, som at opbevare småting i, f. eks. dine nøgler i entreen.
Har du spørgsmål til en vare, eller ønsker du vejledning, så kontakt os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Eller kom forbi vores butik i Greve:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.