Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Advent & kalender

Der er 102 varer.

Når julen banker på døren igen, og det er tid til at gøre klar til december måneds hyggelige juleritualer, kan du hos Mostersskur.dk finde et stort udvalg af kalender & advent-relaterede produkter til alt lige fra indpakning & dekorationer, Maileg kalendernisser & julesokker, til en masse advent- & kalenderlys, for at skabe en uforglemmelig nedtælling til den store dag. Især for de små er en julekalender eller et kalenderlys en måde hvorpå de kan tælle ned til juleaften og alle pakkerne under træet:-)

Til de voksne finder du en adventskalender til hende som består af 4 indpakkede gaver, og det er kun os i “skuret” der ved hvad der er i:-) Til lakridselskeren har Bagsværd Lakrids lavet en julekalender med ikke mindre end 25 låger!

Læs videre og bliv inspireret til at lave din egen adventskrans eller juledekoration med kalenderlyset - og ideer til hvordan dine advents- & kalendergaver skal "bringes".

Viser 1 - 50 af 102 varer

Adventsstager

Noget af det bedste ved julen er de mange tændte lys når mørket falder på. At tænde et lys hver søndag er bare en hyggelig tradition - troende eller ej. Vi har flere forskellige stager at vælge mellem, så der er noget for enhver smag, og nogle af dem har plads til at du selv kan pynte med gran, kogler, kugler mm. Og så kan du bruge vedhæng med tallene 1-4 til at binde omkring lysene.

Advents- og kalenderlys

For mange hører et dejligt kalenderlys uundværligt sammen med denne spektakulære ventetid og vi har naturligvis samlet et godt udvalg af lys til dig. Vi har b. la. fine hvide adventslys med tallene 1-4, samt de svanemærkede kalenderlys fra Ib Laursen med præget tal. De klassiske hvide kalenderlys finder du naturligvis også. Fra Ib Laursen har vi de meget populære bedelys og kertelys, hvor du får 24 lys med hver sit tal på, 1-24. Og i flotte farver. Disse lys er et rigtig godt alternativ til det traditionelle kalenderlys, og vi har en masse glaskrukker med stage i låget, som passer perfekt til lysene.

Lav din egen adventskrans & juledekoration

Vil du gerne lave din egen personlige adventskrans, så kan vi også hjælpe dig med det. Uanset om du bruger en krans af gran eller af ler, så vil du kunne bruge vores spyd. De fås i alle mulige farver og former og sikrer at lysene står stabilt. Rundt om lyset kan du hænge et vedhæng med tal på (1-4). Mange af vores kalenderlys er også super fine til at bygge en juledekoration op omkring. Vælg en bakke - se afsnittet Fade & lysbakker - i den rette størrelse og stil lyset i midten. Herefter kan du pynte med alt hvad du gerne vil, lige fra kugler, bånd, gran og andet julepynt. I afsnittet Pynt & dekoration kan du blive inspireret og få en masse ideer.

Vi har også de lange kalendere af træ fra Ib Laursen, hvor en lille julemand eller peberkagemand flyttes fra dag til dag, til han til sidst når til nr. 24. Især de små er vilde med denne kalender, da de nemt kan følge med, og tælle ned til den store dag.

Pakkekalender og adventsgaver

Skal du lave en adventskalender? Så se her: Vi har et træskilt med fire huller og tallene 1-4, så du kan binde adventsgaverne fast. Vi har også julesokker, som du kan hænge op og lægge en gave ned i hver søndag i advent. Og vi har vedhæng med tallene 1-4 på som du kan binde på gaven. Fra Maileg har vi de sødeste små julesokker, der er perfekte til små adventsgaver eller lidt slik til børnene.

Til den voksne "hende" har vi gjort det endnu nemmere: Vi har lavet en adventskalender med 4 indpakkede gaver. Forær dem til din kone, mor, søster eller veninde - og er du selv en "hende", så hvorfor ikke købe den til dig selv:-) Kun vi hos Moster's skur ved hvad gaverne indeholder.

Og skal du pakke 24 kalendergaver ind, har vi fine små æsker fra Nordal hvor du får 24 æsker og 24 tal. Så er du fri for at sidde og pakke hver enkelt lille gave ind i gavepapir. Og vi sælger også ark med flotte klistermærker med 24 tal som du kan sætte på pakkerne. Er det større ting der skal pakkes ind, kan du se vores store udvalg gavepapir, gavebånd og gavepynt HER. Fra Maileg har vi de skønne store kalendernisser med små lommer og rínge til 24 små gaver.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.